04 / 05 / 2024

Solarkent'te konut teslimleri Nisan'da başlıyor!

Solarkent'te konut teslimleri Nisan'da başlıyor!

Aydınlı Yapı tarafından Esenyurtta gerçekleştirilen Solarkentte sona gelinirken Türkiyenin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesinde Nisan ayında konut teslimleri başlıyor



Aydınlı Yapı tarafından Esenyurtta gerçekleştirilen Solarkentte sona gelin irken Türkiyenin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi nde Nisan ayında teslim ler başlıyor.
İnşaatına 2009 yılında başlanan ve A+ enerji sınıfı özellikleri taşıyan proje si Solarkentten konut alanlar ın anahtarlarını alma heyecanını yaşadıklarını kaydeden Proje Koordinatörü Alpay Çepni, Projeyi sorunsuz ve vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitir erek sahiplerine teslim ediyoruz. Satışlarımız da buna paralel olarak tamamlanmak üzere. Nisanda konut teslimine başlayacağız ve konut satın alanlar, baharı evlerinde karşılayacaklar diye konuştu.

Metrobüse ücretsiz servis var
Solarkentle sektöre pek çok yenilik getirdiklerini ifade eden Alpay Çepni, Türkiyenin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi olan Solarkent, maksimum enervi tasarrufu sağlıyor. Projede 1 .2 milyon dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbulun her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz. Site içinden Avcılar metrobüs istasyonuna ücretsiz servis hizmeti sunacağız dedi.

Site sakinlerinin çocukları için eğitim imkanlarını da hazırladıkların kaydeden Çepni, Ayrıca site içindeki anaokulu ve kreş için Okyanus Koleji ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik housekeeping ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz diye konuştu.

 


Geri Dön