Genel

SOM Değerleme'den seminer: Değer mi değmez mi

Değer mi Değmez mi isimli ücretsiz bilgilendirme seminerlerinin yedincisi 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü saat 14.00te Centrum Toplantı Hizmetlerinin Suadiye Parktaki tesislerinde gerçekleştiriyor,,,

 

SOM Değerlemenin Ocak ayında başlattığı Değer mi Değmez mi isimli bilgilendirme seminerlerinin yedincisi 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü saat 14.00te Centrum Toplantı Hizmetlerinin Suadiye Parktaki toplantı salonlarında gerçekleştirilecek. Seminerde; gayrimenkulün değerine etki eden yasal, fiziksel ve lokasyon kriterlerin neler olduğundan, tapuda ve belediye kayıtlarında dikkat edilmesi gerekenlere kadar pek çok kritik konu hakkında bilgiler veriliyor. Özellikle arsa, konut ya da dükkan satın alacaklar, yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmek isteyenler ve bu alanda danışmanlık hizmeti sunanlara yönelik önemli başlıklar içeren Değer mi Değmez miseminerine katılım için seminer@somdegerleme.com adresine iletişim bilgilerinin bildirilmesi yeterli

Gayrimenkul almayı düşünen bireysel yatırımcıları, karşı karşıya oldukları riskler konusunda bilgilendirmek üzere gerçekleştirilen Değer mi Değmez mi isimli seminer dizisi devam ediyor. 30 Temmuz 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, SOM Değerleme uzmanları, gayrimenkul satın alırken dikkat edilmesi gereken konular, yaşanması muhtemel sorunlar ve karşılaşılabilecek riskler hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

Gayrimenkulün yasal, fiziksel ve lokasyon özellikleri değere doğrudan etki ediyor

Gerek oturum gerekse yatırım amaçlı gayrimenkul alımlarında bireysel alıcıların ve satıcıların temel soruları genellikle o gayrimenkulün değeri ve niteliği üzerine oluyor. Bu çerçevede SOM Değerlemenin düzenlediği seminer dizisinde Doğru daireyi mi satın alıyorsunuz Gayrimenkulün alımına ya da satımına engel bir durum var mı Krediye uygun mu Dairenin yasal büyüklüğü nedir Binanın ruhsatı ve iskanı var mı İmar planında ne olarak görünüyor Mülk üzerinde icra, haciz ve ipotek gibi yasal haklar bulunuyor mu Satın alınan arsa yapılaşmaya uygun mu vb. gibi onlarca farklı soru yanıt bulurken, bu konularda yaşanmış örnek olaylara da yer veriliyor.

Katılımın ücretsiz olduğu Değer mi Değmez mi semineri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da seminer@somdegerleme.com adresine iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.