17 / 05 / 2024

Soma'ya Atıksu Arıtma Tesisi geliyor!

Soma'ya Atıksu Arıtma Tesisi geliyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma'da Türkiye'de 15 proje arasında yer alarak AB hibe fonlan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanacak olan Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirecek.



Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma'da Türkiye'de 15 proje arasında yer alarak AB hibe fonlan ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanacak olan Atıksu Arıtma Tesisini hayata geçirecek. Müşavirlik ihalesinin de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiği tesis için Yüklenici firma, müşavir firma. Çevre Bakanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü toplantıda bir araya geldi. 


Türkiye'de 15 Genel Müdürlüğü MASKİ Genel Müdürlü Yüklenici firma, müşavir Atıksu Arıtma tarafından ilçeye ğü' ne ziyarette bulun du. firma, Çevre Bakanlığı ve Projesi arasında kazandırılacak olan tesis Gerçekleştirilen MASKİ Genel yer alarak AB hibe için çalışmalar tüm hızıyla toplantıda MASKİ Genel fonlarından ve Çevre ve sürüyor. Yürütülen Müdürü Yakup Koç, Şehircilik hibe fonlarından çalışmalar kapsamında Genel Müdür Yardımcısı yararlanacak olan Soma projenin yüklenici firması, Şehnaz Başaran ile Atıksu Arıtma Tesisi'nin müşavirlik firması ile Çevre Koruma ve Kontrol larıyla ilgili görüşmeler Müşavirlik ihalesi Çevre ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ali yapılarak değerlendirme gerçekleştirildi. MASKİ Bakanlığı temsilcileri Öztozlu da yer aldı.


Karaelmas Gazetesi


Geri Dön