30 / 04 / 2024

Somuncu Grup, Kent Plaza'nın ortaklığından ayrılıyor!

Somuncu Grup, Kent Plaza'nın ortaklığından ayrılıyor!

Kent Plaza' nın 5 kurucu ortağından birtanesi olan Somuncu Grup artık Kent Plaza' da misyonunu tamamladığını düşünüyor. Somuncu Grup Onursal Başkanı Vehbi Somuncu; Kent Plaza'nın ortaklığından ayrıldıklarını açıkladı..



Uzunca zamandır farklı sektörlere yaptığı başarılı yatırımlar ile adından oldukça sık söz ettiren Somuncu Grup bilindiği gibi yapı sektörü başta olmak üzere turizm sektöründen gıda sektörüne kadar oldukça geniş bir ürün ve hizmet üretim ağına sahip. 


A Proje, Arena, Adella gibi pek çok alt markasıyla kurduğu yönetim ve yatırım ağı sayesinde gerek kendisine gerekse Konya' ya Oval Çarşılar. Kocatepe Kahve Evleri, Konya misafirperverliğini yansıtan Paşapark Otel gibi oldukça kıymetli yatırımlar yapan Somuncu Grup' un son dönemlerdeki önemli yatırımlarından bir tanesi de Kent Plaza & AVM idi. 


Kent Plaza' nın 5 kurucu ortağından birtanesi olan Somuncu Grup, kuruluş sürecine sadece finansal katkı sağlamakla kalmayıp proje üreticisi olarak önemli roller de oynadı. Bu güne kadar oldukça başarılı bir çizgi de ilerleyen Kent Plaza' nın önemli bir parçası olan Somuncu Grup artık Kent Plaza' da misyonunu tamamladığını düşünüyor. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Somuncu Grup Onursal Başkanı Vehbi Somuncu" Kent Plaza için kurucu ortaklarımız ve iş arkadaşlarımızla beraber ciddi mesailer harcadık, temel amacımız şehrimize hareket katacak, Konya' nın maıka değerini yükseltecek bir yatırım yapmaktı. Şükürler olsun bunu da başardık, Biz Somuncu Grup olarak 15 yıldır önemli olanın bu kubbede hoş bir seda bırakmak olduğu anlayışı ve gayretinden vazgeçmedik. İstedik ki başkentimiz Konya' nın zaten yüksek olan marka değerini daha da yükseltelim, istedik ki sadece biz değil şehrimizde kazansın. 


Bunun için yaptığımız yatırımlardan birtanesi de Kent Plaza idi. Şimdi Kent Plaza' da ki ortaklığımızdan ayrılıyoruz. Kent Plaza' nın proje sürecinden bugününe kadar beraber çalıştığımız tüm ortaklarımıza, yaptığımız yatırımları karşılıksız bırakmayan Konya halkına yürekten teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 


Anadolu Manşet


Geri Dön