02 / 05 / 2024

Son 8 halka arzın getiri oranları!

Son 8 halka arzın getiri oranları!

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da son halka arzların getirileri de merak ediliyor. Borsa Filozofu yaptığı paylaşımda son 8 halka arzın getiri oranlarını açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...



 

Son günlerde rekor üzerine rekor kırsa da Borsa İstanbul’dan çıkan yatırımcı sayısı oldukça dikkat çekti. Bloomberg HT’nin Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) verilerinden aktardığına göre borsadaki yatırımcı sayısı yaklaşık olarak dört ayda 1 milyon 373 bin 40 kişi azaldı.

Geçen yıl gerçekleşen halka arzlarda rekor yatırımcı sayısına ulaşan Borsa İstanbul’da son halka arzların getirileri de pek çok merak ediliyor. Borsa Filozofu resmi X hesabı https://twitter.com/borsafilozofu üzerinden yaptığı paylaşımda son 8 halka arzın getiri oranlarını açıkladı. 

Borsa Filozofu'nun paylaşımı şu şekilde:

Son Halka Arzların Getiri Oranları
1. #agrot Agrotech Teknoloji (Yüzde 750)
2. #ekos Ekos Teknoloji (Yüzde 390)
3. #binho 1000 Yatırımlar Holding (Yüzde 375)
4. #kboru Kuzey Boru (Yüzde 320)
5. #megmt Mega Metal (Yüzde 110)
6. #begyo Batı Ege Gyo (Yüzde 75)
7. #skymd Şeker Yatırım Menkul (Yüzde 65)
8. #patek Pasifik Teknoloji (Yüzde 46)

 

Peki vatandaşlar konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Borsa Filozofu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

 

İnşaat maliyetleri katlandı, konut fiyatları yükselir mi? TCMB eski başekonomisti 'Tekrar değerlendirin' dedi! 

Nexonya Şile Kuzey Villaları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön