04 / 05 / 2024

Son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? Bilezik almak isteyenler bakmayan bin pişman olur

Son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? Bilezik almak isteyenler bakmayan bin pişman olur

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?



Altın fiyatları bugün milyonlarca kişi tarafından arama motorlarında aratırılıyor. Haftanın ikinci işlem gününe altın fiyatları düşüşle başladı. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''Bugün gram altın fiyatı ne kadar, çeyrek altın kaç lira oldu?'' soruları ile birlikte altın bilezik fiyatlarını sorgulatıyor.

Ons altın şu dakikalarda 1822 dolardan işlem görüyor.  Gram altın ise an itibariyle 1134 TL'den işlem görüyor. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın fiyatı kaç lira? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 28 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön