28 / 04 / 2024

Son dakika! Benzine tam bu kadar indirim geldi! Az önce resmen açıklandı!

Son dakika! Benzine tam bu kadar indirim geldi! Az önce resmen açıklandı!

Akaryakıt fiyatlarına gelen ardı ardına indirim haberleri araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Son olarak motorin fiyatlarına gelen 1 lira 30 kuruşluk indirim gelmesinden sonra az önce yapılan bir açıklamayla benzine de indirim geldi.



Derinleşen ekonomik kriz, alım gücünün düşmesi, Türk Lirası’nın devamlı değer kaybetmesi ve döviz ile altının önü alınamaz bir şekilde yükselmesi yüzünden vatandaşlar resmen indirim haberine muhtaç hale gelmişti. Ancak az önce yapılan bir açıklama, vatandaşları bir nebze de olsa rahatlattı. Özellikle araç sahiplerine müjdeli bir haber geldi. Akaryakıt fiyatlarına gelen indirime bir yenisi daha eklendi. Yapılan açıklama ile bu gece yarısından itibaren benzine tamı tamına 1 lira 6 kuruş tutarında indirim geldi. Gelen indirim haberlerinin ardından güncel benzin, LPG ve motorin fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte konu ile ilgili en güncel bilgiler...

Son dakika! Benzine tam bu kadar indirim geldi! Az önce resmen açıklandı!

BENZİNE İNDİRİM GELDİ

Az önce yapılan bir açıklamayla, 6 Mayıs 2023 Cumartesi gününden itibaren benzinin litre fiyatında 1 lira 6 kuruş indirim geldiği öğrenildi.

MOTORİN FİYATLARINA İNDİRİM GELMİŞTİ

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiler kapsamında, motorin fiyatlarına 4 Mayıs Perşembe günü itibarıyla 1 lira 30 kuruş indirim yapıldı.

İşte detaylar...


Geri Dön