06 / 05 / 2024

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşe yatırım yapanlar her daim gümüş fiyatlarının nasıl bir seyirde olduğunu merak ediyor. Gümüş’ten kar elde etmeyi düşünen kişiler, piyasaların bir aşağı bir yukarı hareketlenmesinden dolayı tereddütlü. Gümüş zarar mı ettirecek yoksa kazanç mı? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…



Fed başkanı Powel’ın yapmış olduğu en son konuşmasında, faiz rakamlarını piyasa verilerine göre yükselteceğiz demişti. Bu açıklamaya göre enflasyon rakamları düşük olursa ons bazında altın ve gümüşte artışlar yaşanabilir.

Yatırımcıların ilk tercihi olan altının ardından hiç kuşkusuz ikinci sırada gümüş yer alıyor. Açıklanmış olan bazı değerlendirmelere göre, yatırımcıların merak etmiş olduğu ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşanmıştı.

Peki, merakla takip edilen gümüşün 17 Eylül 2022 güncel fiyatı ne kadar? Gümüş yeni güne ne şekilde başladı? Elinde gümüş olanlar ne yapacak? Gümüşte son durum ne?

Fiyatlarının sürekli değişim gösterdiği gümüşte fiyatlar yükselmeye başladı. Gümüş alımları 11 lira 52 kuruştan işlem görüyor. Satış fiyatı ise 12 lira 10 kuruştur.

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Altında yükseliş başladı! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 17 Eylül 2022...

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön