06 / 05 / 2024

Yakında altını geçecek! Gümüş aldı başını gidiyor! 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Yakında altını geçecek! Gümüş aldı başını gidiyor! 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Yatırımcılar tarafından altından sonra, en çok tercih edilen emtia arasında bulunan gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 14 Eylül 2022...



Yatırımcıların ilk tercihi olan altından sonra hiç kuşkusuz ikinci sırayı gümüş alıyor. Açıklanan resmi verilere göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu senenin ocak ayından itibaren sert düşüşler gerçekleşti. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olmuşken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da adeta şoke oldu.

Peki yatırımcılar tarafından en çok tercih edilmiş olan yatırım araçları arasında da yer alan gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları haftanın üçüncü gününde ne kadar? İşte gümüş fiyatları 14 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA!

Gümüş, yatırımcılar eli ile en çok tercih edilen yatırım araçları arasında bulunmakta. Fakat son zamanlarda meydana gelmiş olan düşüşler yatırımcıları endişeye sokarken gümüş almak isteyen kişiler ve gümüşü olan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu son derece merak ediyor ve araştırıyor.

Yaşanan düşüşlerin asıl sebebi doların emtialar ve kıymetli metaller üzerinde yapmış olduğu baskı. Yapılan açıklamalara göre; dolar kuru merkez bankasının vermiş olduğu faiz kararları ve FED Başkanı’nın kesken açıklamalarından sonra altın ve gümüş gibi kıymetli metaller üzerinde baskı oluşturmasına neden oldu. 

Yakında altını geçecek! Gümüş aldı başını gidiyor! 14 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön