28 / 04 / 2024

SON DAKİKA! İstanbul Şile'de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

SON DAKİKA! İstanbul Şile'de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...



İstanbul'un Şile ilçesinde etkili olan fırtına sebebi ile Yeşilçay Deresi taştı ve maalesef yollar göle döndü. Derenin aniden yükselmesi ile taşkın yaşandı, dere bölgesi sular altında kaldı. Bölgedeki restoran ve kafelerde hasar meydana geldi. Öte yandann, yaralanan ya da mahsur kalanın olmadığı taşkın sonucu bölgedeki iş yerleri kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

ENGELLİ, HAMİLE VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLANLAR!

İstanbul Valiliği, şehirde etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile ilçesinde yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilerek açıklama yapıldı; İstanbul'da etkili olan olumsuz hava şartları nedeni ile Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak Şile'deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım'da idari izinli sayılacaktır.

SON DAKİKA! İstanbul Şile de hava şartlarından dolayı okullar tatil edildi...

ŞİLE'DE DERE TAŞMASI

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan kar, yerini yağmur ve karla karışık yağmura bırakırken, yağışla berbaber etkisini gösteren fırtına bazı olumsuzluklara neden oldu. Şile'de şiddetli yağışın etkisiyle dere taştı. Yağışla beraber etkisi gösteren fırtına da bazı olumsuzluklara neden oldu. Bazı ilçelerde fırtına nedeniyle ağaç devrilmeleri meydana geldi.

Beykoz Kanlıca'da Mihribat Caddesi üzerinde bulunan bir ağaç yolun üzerine devrildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu devrilen ağaç yoldan kaldırıldı. Ayrıca, Çubuklu Sahili'nde Piri Reis Caddesi üzerinde yağmurlu ve fırtınalı havaya rağmen bazı vatandaşların balık tuttuğu görüldü.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Geri Dön