05 / 07 / 2024

Son dakika Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! İşte Nisan 2023 TCMB faiz kararı!

Son dakika Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! İşte Nisan 2023 TCMB faiz kararı!

 Nisan 2023 TCMB toplantısı Şahap Kavcıoğlu Başkanlığı'nda gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı belli oldu. İşte Nisan 2023  TCMB faiz kararı!



MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

2023 yılının 4. Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklandı. TCMB politika faizini yüzde 8,5 düzeyinde sabit tuttu.

Merkez Bankası 2022 yılının son aylarında üst üste yaptığı faiz indirimleri sonrası faizi tek haneye düşürmüştü. İşte para piyasalarına yön veren Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili ayrıntılar...

Son dakika Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! İşte Nisan 2023 TCMB faiz kararı!

NİSAN AYI MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), haftalık gösterge repo faizini sabit tuttu. TCMB Para Politikası Kurulu(PPK) toplantısından sonra yapılan açıklamaya göre, haftalık repo faizi yüzde 8,50 olarak sabit kaldı. Ekonomistlerin beklentisi de faizin sabit kalmsası yönündeydi.

Bir sonraki Merkez Bankası toplantısı 25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası kritik faiz karar metni yayınlandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere değinildi. İşte Merkez Bankası faiz karar metni...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön