28 / 04 / 2024

Son kez duyuruldu! 31 Ekim’e kadar ilk ve son kez adınıza 2 bin 500 TL yatacak!

Son kez duyuruldu! 31 Ekim’e kadar ilk ve son kez adınıza 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, ekim ayına özel yeni bir kampanya düzenledi. Akbank, kampanyaya başvuru yapan müşterilerinin 2 bin 500 TL kazanacağını duyurdu.



Akbank, her zaman yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yapacağı harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlıyor. Son olarak, yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, İlk kez Axess’e başvuru yaparak, gerçekleştirilecek market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde her 1.500 TL ve üzeri alışverişe 500 TL ve toplamda ise 2 bin 500 TL’ye varan chip-para hediye edeceğini açıkladı.

Kampanyanın 31 Ekim’e sona ereceğini duyuran Akbank, kampanyaya ilişkin tüm detayları Axess’in resmi internet sitesinden paylaştı.

Son kez duyuruldu! 31 Ekim’e kadar ilk ve son kez adınıza 2 bin 500 TL yatacak!

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01 Ekim 2023 –31 Ekim 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31 Ekim 2023 tarihine kadar kartı onaylanan Akbanklı müşteriler katılabilecek.

Başvurusu onay alan Akbanklılar, 31 Ekim 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil uygulaması ya da kısa mesaj ile kampanyaya katılabilecek. Bunun yanı sıra, 15 Ekim 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde her 1.500 TL ve üzeri işleme 500 TL ve toplamda ise 2 bin 500 TL’ye kadar varan chip-para kazanılabilecek.

Juzdan vasıtasıyla kampanyaya katılım sağlamak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak yeterli olacak.

Son kez duyuruldu! 31 Ekim’e kadar ilk ve son kez adınıza 2 bin 500 TL yatacak!

Bahsi geçen kampanya, profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlanabilecek.

Kısa mesaj ile kampanyaya katılım sağlamak için, ilk alışverişten önce Akbank’ın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "ODUL" yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt olmak yeterli olacak. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj Akbank’ın sistemine ulaştıktan ve Akbank tarafından ilgili müşteriye “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlanmış olunacak. Kampanya kapsamında gönderilen kısa mesajlar, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Kuyum, sigorta, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ve bunun yanı sıra, vergi harcamaları ile nakit ve nakde yönelik işlemler kampanya kapsamında yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

12’nci Kalkınma Planı TBMM’de! 2028’de enflasyon tam bu kadar olacak! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Her ay hesaplara en az 5 bin 365 TL yatacak ama emekli ikramiyesi değil! Bu parayı emekli olmayanlar alacak!


Geri Dön