15 / 05 / 2024

Son zamanlar yaklaşıyor! İslam Memiş dolar ve altının patlayacağı tarihi verdi! O gün zirve zamanı!

Son zamanlar yaklaşıyor! İslam Memiş dolar ve altının patlayacağı tarihi verdi! O gün zirve zamanı!

Altın ve dolar piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro için tarih verdi. İşte detaylar!



Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, 1 ay ara ile tekrardan faiz indirimi kararında bulundu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu zaman diliminde bazı açıklamalarda bulundu. Merkez Bankası'nın bu kararının ardından hem kurların hem de altının patlamayacağını dile getiren İslam Memiş, yatırım yapılması gereken tarih aralığını da açıkladı.

MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ İNDİRİMİ KARARI

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketi sonrası 11 ilde büyük hasar meydana gelirken piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararını da açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Şubat ayı faiz kararını Geçtiğimiz günlerde açıkladı. Politika faizi 0,5 puan indirdi ve 9 seviyesinden 8,5'e geçti.

Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı ışığında açıklama yaptı. Altın dolar ve Euro’nun patlamaya hazır bir bomba olduğunu dile getiren Uzman isim İslam Memiş tarihte verdi.

YATIRIMINIZI O TARİHLERDE YAPIN!

Elinde TL'si olanlar için kritik uyarılarda bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, Mayıs ayında yapılması planlanan genel seçimlerin öncesinde yatırım yapmak isteyenler için son fırsatların geldiğini yineledi. Haziran ayında euro kurunda büyük bir patlama beklediğini kaydeden İslam Memiş, Önümüzdeki 1 ile 2 ayın yatırımcılar için uygun satın alma tarihleri olacağını vurguladı.

DOLAR MI YOKSA EURO MU?

Elinde Türk Lirası bulunan ve bununla ne yapacağını bilmeyen vatandaşa da uyarılarda bulunan İslam Memiş, euro ve dolar kurunu oran ile 2023 yılında çok daha fazla kazandırma olasılığı olduğunu söyledi. Ancak en güvenilir limanın her daim altın olduğunu da vurgulayan Ekonomist, Haziran ayı itibariyle artık ne altının ne doların ne de euro'nun bir baskı altında kalamayacağını ve patlayacağını söyledi.

Kripto para birimleri hakkında da durum değerlendirmesi yapan ekonomist İslam Memiş, son dönemlerde değer kaybı yaşayan Kripto paraların da seçim sonrasında tekrardan değer kazanacağını belirtti.

2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şubat ayı mazot gübre desteği yattı mı 2023?

Şehir Hastanesi kesenin ağızını açtı! 16 bin TL ile çalışacak personel aranıyor! Üstelik alımlar KPSS’siz olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön