11 / 05 / 2024

Sony Xperia 1 V'nin Fiyatı Sızdırıldı: İşte Beklentiler ve Özellikler!

Sony Xperia 1 V'nin Fiyatı Sızdırıldı: İşte Beklentiler ve Özellikler!

Sony Xperia 1 V modeli, yakın zamanda tanıtılacak ve yüksek performanslı bir cihaz olması bekleniyor. Şimdi ise cihazın fiyatı sızdırıldı.



Sony Xperia 1 V, 1160 dolar seviyelerinde satışa sunulacak!

Önceki modeli olan Sony Xperia 1 IV, oldukça yüksek bir fiyatla piyasaya sürülmüştü. 1599 dolarlık bir başlangıç fiyatı olan telefon, beklendiği gibi Sony Xperia 1 V'nin de daha da pahalı olacağına dair spekülasyonlara neden oldu. Ancak, şirket müşteri eleştirilerine kulak vererek, yeni model için daha uygun bir fiyatlandırma benimsiyor.

Yakında piyasaya sürülecek olan Sony Xperia modeli, önceki modeline göre daha uygun bir fiyatta olacak gibi görünse de hala oldukça yüksek bir fiyatla satılacak. Kaynaklara göre, cihazın Çin'deki satış fiyatı yaklaşık 1160 dolar olacak. Avrupa fiyatlandırmasının da benzer bir seviyede olacağı tahmin ediliyor.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre, Sony modeli 11 Mayıs'ta tanıtılacak ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemci kullanacak. Sony, özellikle kameralarıyla iddialı modeller piyasaya sürüyor. Bu nedenle, cihazda bir inçlik Sony IMX989 görüntü sensörü gibi güçlü bir ana kamera olacak. Ayrıca, cihazda 12 GB RAM kullanılacağı söyleniyor.

Sony'nin yeni modelinin ekranı 4K çözünürlüğe sahip ve 120 Hz yenileme hızına sahip olacak şekilde tasarlandığı belirtiliyor, ancak henüz doğrulanmış değil. Cihazda 5000 mAh batarya bulunacak ve 30W hızlı şarj desteği sunacak.

Mayıs 2023 LineageOS 19 destekleyen akıllı telefonlar belli oldu!
POCO X4 GT için MIUI 14 müjdesi!
Xiaomi Redmi Note 11 Pro ve Xiaomi Mi 11T Pro indirimle A101'de! Şimdi Aldın aldın!

Geri Dön