06 / 05 / 2024

Sorgun Ekopark Projesi'ne tam not!

Sorgun Ekopark Projesi'ne tam not!

Yozgat’ın Sorgun İlçesi'nde kurulan bu güne kadar ulusal düzeyde önemli çalışmaların altına imza atan “Sorgun Platformu”nun başkan ve yönetim kurulu üyeleri,Osman Coşkun’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.



Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Ülkemiz, Yozgat, Sorgun ve tüm ilçelerin sorunları, beklentileri ve mevcut durumları konuşuldu. 


Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun tarafından, Sorgun’daki eski maden sahasının toplum hayatına, ekonomiye ve doğal yaşama kazandırılması amacıyla bir milyon 400 bin metre kare alan üzerine hazırlanan ve ekonomiye kazandırılması planlanan EKO Park Projesi, memleket sevdası ile bir araya gelen Sorgun Platformu Başkan ve yönetim kurulu üyelerinden de tam not aldı. 


Sorgun platformu başkanı Mehmet Tüzel, Eski milletvekili Coşkun’un bu projesini Sorgunun gelişimine önemli çapta katkıda bulunacağını belirterek Sorguna yönelik aktif çalışmalarından dolayı Coşkun’a teşekkürlerini iletti. 


SORGUN PLATFORMU’NDAN ANLAMLI ZİYARET 


Sorgun Platformu üyeleri Başbakanlık Daire başkanı Bekir Büyükyılmaz, Gazeteci ve Emlakçı Salim Taşçı, Emekli Daire Başkanı Devlet Aksoy, Avukat Serkan Uslu, Mehmet Tüzel, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Yaşarer ve Sorgun İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel’den oluşan heyet Genel Müdür Dr. Osman Coşkun’u makamında ziyaret etti. 


ANILAR TAZELENDİ… 


Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ana gündem maddesi Yozgat oldu. Karşılıklı yapılan sohbette hayata dair yaşanmışlıklar ve dünden bu güne ortaya konulan mücadele dolu anılar paylaşıldı, eski günler yad edildi. 


EKO PARK PROJESİ’NE TAM NOT! 


Platform üyeleri, başta Yozgat olmak üzere genel müdürlük bünyesinde yürütülen çalışmaları yakinen izlediklerini ve takdir ettiklerini belirterek, proje ve çalışmalara her zaman destek olacaklarını ifade ettiler. 

Kısa bir süre önce Genel Müdür Osman Coşkun tarafından kamuoyuna açıklanan, Sorgun’un ve Yozgat’ın çehresini değiştirecek EKO Park Projesi hakkında da görüş bildiren platform üyeleri, bölge için büyük önem taşıyan projeyi beğendiklerini söylediler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, memleket derdiyle dertlenen, bu amaçla birlik ve beraberlik içerisinde bulunan Sorgun Platformu’nun yürüttüğü çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiğini söyledi. 

Ziyaretlerinden dolayı platform üyelerine teşekkür eden Coşkun, Sorgun’da eski maden sahası için planlanan EKO Park Projesi ve yürütülen hizmetlerle ilgili tüm hemşerilerinin fiili ve kalbi dualarını rica ettiğini ifade etti. 


COŞKUN: “ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTİYORUZ” 


Coşkun; “Tüm derdimiz Yozgat'ın ve ülkemizin hak ettiği noktaya gelmesinde çorbada tuzumuzun olmasıdır. Bu anlamda Sorgun Platformunun gösterdiği duyarlılıktan ve hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda tüm ilçelerimize platformun örnek olmasını aynı birlikteliklerin oluşturulmasını temenni ediyorum. Ayrıca platforma fahri olarak kabul ettikleri için de teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. 


Geri Dön