21 / 05 / 2024

Sorgun Platformu

Sorgun Platformu

Mehmet Tüzel, Cumhurbaşkanının Sorgun ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada Osman Coşkun tarafından hazırlanan ve Sorgun ilçesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak “Sorgun Ekopark” projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan destek istedi.

Sorgun Ekopark Projesi'ne tam not!

Yozgat’ın Sorgun İlçesi'nde kurulan bu güne kadar ulusal düzeyde önemli çalışmaların altına imza atan “Sorgun Platformu”nun başkan ve yönetim kurulu üyeleri,Osman Coşkun’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te acele kamulaştırma kararı!

Yozgat Sorgun ve Çekerek'te Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak..

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Çin Blockchain tabanlı ev kiralama platformu başlattı!

Çin'in e-ticaret sitelerinden biri olan Alibaba'da 3,5 milyon şirket faaliyet gösteriyor. Alibaba'nın sahip olduğu Ant Financial, bir Çin Blockchain ev kiralama platformu başlattı. 

ODE Yalıtım Paydaş Paylaşım Platformu kuruldu!

Yalıtımda dünya markası olma hedefine, odağına eğitimi alarak ilerleyen ODE, Paydaş Paylaşım Platformu kurdu.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Otomatik gayrimenkul değerleme platformu: Endeksa!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren Endeksa.com, Türkiye genelinde konutların satış ve kira değerlerini otomatik olarak gösteriyor.

TOKİ Yozgat Sorgun Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Yozgat Sorgun TOKİ projesinde yer alan 158 adet konutun kura çekilişi dün gerçekleşti. Projede 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

GYODER Gençler Platformu oluşturuyor!

GYODER gençlerimizi, Türkiye ekonomisine yön veren sektörümüzde “GENÇLER PLATFORMU” ile fark yaratmaya çağırıyor.

Yozgat Sorgun'da belediyeden 9,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

T.C. Yozgat ili Sorgun Belediye Başkanlığı Yozgat Sorgun'da bulunan 12 adet dükkan ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli ise 9 milyon 101 bin 832 TL.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Sorgun Barajı inşaatında sona yaklaşıldı!

Mersin’in Erdemli'de inşaatı devam eden Sorgun Barajı’nda sona yaklaşıldı. Sorgun Barajı'nın yüzde 82’si tamamlandı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

Muğla Çevre Platformu'ndan kıyıların imara açılmasına tepki!

Muğla kıyılarındaki 12 bin 500 dönümlük SİT alanı imara açıldı. Turizm yatırımlarına açılan alan için Muğla Çevre Platformu'ndan itiraz geldi.

Sorgun Platformu Haberi

Sorgun Platformu

Sorgun Ekopark projesinin Yozgat’a ait Turizm, Tarım, Hayvancılık, Ticaret, Sağlık ve Eğitim sektörlerinin canlanmasında ve dünya çapında tanınmasında marka değer taşıyacak nitelikte olduğunu vurgulayan Yozgat Platformu Başkanı Mehmet Tüzel; “Sorgun Ekopark projesi oldukça büyük bir projedir ve ancak Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan’ın desteği ile hızla hayata geçirilebilir.Bu bakımdan Cumhurbaşkanımızdan 25 Mart Cuma günü Sorgun meydanından Sorgun Ekopark ‘la ilgili müjde bekliyoruz” dedi. 


Yeni Çeltek Kömür İşletmesi genel müdürlüğünün imkanlarını her fırsatta Yozgat’ın kalkınması ve gelişmesi için kullanan ve hazırladığı Sorgun Ekopark projesiyle Sorgun kamuoyunda yeni bir heyecan uyandıran Ak Parti Yozgat eski Milletvekili Osman Coşkun’a bu süper projesi nedeniyle Sorgun Platformu adına teşekkürlerini bildiren Mehmet Tüzel, konuya ilişkin açıklamasında aynen şunları söyledi : 


“Sorgun’da 1965 yılından beri işletilmekte olan Yeni Çeltek Kömür...