08 / 05 / 2024

Sosyal konut projesinde son dakika! 25 Ekim'de 17 ilde aynı anda temel atılacak!

Sosyal konut projesinde son dakika! 25 Ekim'de 17 ilde aynı anda temel atılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “25 Ekim'de Cumhurbaşkanımızın şerefiyle 17 ilde 5 bin konutun temelini büyük bir heyecanla atacaklarını duyurdu.



'Hep milletimizle beraber olduk'

Ayrıldıkları ilk günden beri ülkenin yanında olduklarını, el ele ve samimi olduklarını söyleyen örgüt, bir asırda yapılacak iş miktarını 20 yıl azalttığını söyledi. Kurum, "Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği Türkiye yüzyılı başlıyor" şeklinde konuştu.

TOKİ indirim kampanyası 2022 yarın resmen açıklanıyor!

Bugüne kadar Ankara'nın tüm ilçelerinde binlerce sağlıksız binayı dönüştürdüler, dönüştürmeye de devam
ettiklerini aktaran Kurum, yaptıklarını göstererek şöyle devam etti:

"Yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Gazi Başkentimizdeki çarpık yapılaşmayı iyileştirmek için tarihi adımlar attık. Tıpkı bugün Altındağ'da olduğu gibi kısa bir süre sonra inşallah Mamak Anayurt ve Gülseren'de yapımı devam eden 519 konutumuzu da tamamlayacak, kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Ankara'nın her yerinde hemşerilerimizi dinliyoruz, dertlerine derman, yaralarına merhem, sıkıntılarına çare olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Kurum, Kızılcahamam yangınında zarar gören et pazarının da yerel mimariye göre yeniden inşa edildiğini belirten kuruluş, kısa süre içinde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

 


Geri Dön