09 / 05 / 2024

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.



ARTIK E-DEVLET DE DAHİL EDİLDİ

PTT iş yerlerindeki kurum ödemeleri artık e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yurttaşlar, doğal gaz ve elektrik tüketim destekleri ile sosyal yardım ödemeleri işlemlerini e-Devlet Kapısı’ndan yapabilecek.

PTT AŞ üzerinden yapılan çeşitli kurum ödemeleri için PTT iş yerlerine gitmeye gerek kalmadığı öğrenildi. Yurttaşlar, doğal gaz ve elektrik tüketim destekleri ile sosyal yardım ödemelerini e-Devlet Kapısı’ndan gerçekleştirecek.

 Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

PTT AŞ'nin, e-Devlet Kapısı’ndan gerçekleştirdiği hizmetler ile hak sahipleri, adlarına yatırılan kurum ödemelerini sorgulama, hesaba aktarma ya da gelen yardımla fatura ödeme işlemlerini yapabiliyorlar.

Aynı zamanda, PTT AŞ üzerinden yapılan kurum ödemelerini sorgulama ve hesaba aktarma hizmeti ile elektrik ve doğal gaz tüketim destekleri ile fatura ödeme ve abone sözleşme numarası güncelleme işlemleri online bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

E-Devlet Kapısı’ndan PTT AŞ'nin çevrim içi hizmetlerinden faydalanmak isteyen yurttaşlar iki farklı yol izleyebiliyor. Sunulan hizmetlere e-Devlet Kapısı’ndan doğrudan aratılarak veya e-Devlet Kapısı’ndan kurumlar sekmesinde PTT AŞ'nin altında listelenen hizmetler aracılığıyla ulaşılabiliyor.

Asgari ücret net 11 bin TL’yi geçecek! Bir bir hesaplandı!

ŞOK’ta iğneden ipliğe indirim var! Sıvı deterjan 95 TL, Finish parlatıcı 28,50 TL, kireç önleyici 37,45 TL...

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest! Herkese geri ödemesiz 1500 TL dağıtıyor!


Geri Dön