03 / 05 / 2024

Soyak Evostar ulaşım!

 Soyak Evostar ulaşım!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Evostar

İstanbul'un Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Soyak Evostar ulaşım, konum, kroki ve adres bilgileri ile ilgili detayları haberimizde inceleyebilirsiniz...




2 etap halinde Halkalı 'da yükselen Evostar projesi Soyak Yapı'nın girişimi ile hayata geçirildi.  Toplam 1.515 adet dairenin yer aldığı  Soyak Evostar  projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 bahçeli dubleks şeklinde konut tipleri bulunuyor. 40 bin metrekareye yayılan Soyak Evostar ulaşım, adres ve kroki bilgileri şöyle:


Soyak Evostar ulaşım:



 Adres: Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul

 Telefon numarası: 444 0 795

 İnternet adresi: http://www.soyak.com.tr/soyak-evostar




Soyak Evostar ulaşım ve kroki:


  Soyak Evostar ulaşım!


Soyak Evostar ulaşım ve yol tarifi: 



Soyak Evostar ulaşım E-5'ten gelirken:


 TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Evostar satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılır.


Soyak Evostar ulaşım TEM otoyolundan gelirken:


TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Evostar satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılıyor.


  



444 0 795

www.soyak.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön