25 / 07 / 2024

Soyak Halkalı 18 Ekim'de lansmana çıkıyor!

Soyak Halkalı 18 Ekim'de lansmana çıkıyor!

Soyak'ın Halkalı'da hayata geçireceği yeni projesi Soyak Halkalı 18 Ekim Pazartesi günü görücüye çıkıyor. Soyak, 3 yıllık bir aradan sonra İstanbullularla yeni bir projeyle buluşuyor


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Soyak 49 yıldır gayrimenkul sektörüne değer kazandıran çağdaş projelerle, ülkemizin geleceğine katkıda bulunmayı hedefleyerek çalışmalarına devam ediyor. Kaliteli yaşam anlayışını taşıyan projeleriyle içinde bulunduğu bölgeye de katmadeğer sağlayan Soyak, 3 yıllık bir aradan sonra İstanbullularla yeni bir projeyle buluşuyor.  

Soyak, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı yöntemiyle İstanbul Halkalı’daki yeni konut projesini hayata geçiriyor. Bölgenin çağdaş yaşam kültürüne katkıda bulunması hedeflenen projede, 18 Ekim 2010 Pazartesi günü Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek toplantıda Soyak Halkalı tanıtılacak. 

Emlak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Vedat Demiröz,  Emlak GYO Başkan Vekili Sn. Ertan Yetim, Emlak GYO Genel Müdürü Sn. Murat Kurum, Soyak Holding CEO’su Sn. M. Emre Çamlıbel’in katılımıyla lansman gerçekleştirilecek.

http://www.soyak.com.tr/

444 0 795


Geri Dön