05 / 05 / 2024

Soyak Park Aparts Halkalı 'da 3 bin 950 lira peşinatla!

Soyak Park Aparts Halkalı 'da 3 bin 950 lira peşinatla!

Soyak Park Aparts projesinde stüdyo evlerin fiyatları 79 bin liradan başlıyor. Bu konut tipleri için 3 bin 950 lira peşinat ödeniyor. 18 bin 960 lira ara ödeme yapılıyor. Aylık taksitler ise 563 liradan başlıyor ve her yıl 50 lira artıyor



Soyak Park Aparts'ı havadan görmek için tıklayın

Soyak Park Aparts, Halkalı Toplu Konutlarının bulunduğu alanda inşa ediliyor. Soyak Park Aparts'a toplu taşıma araçları ile gitmek isterseniz Soyak Park Aparts'dan geçen İETT otobüs hatlarını kullanabilirsiniz.  

Projenin satış ofisine ulaşmak için TEM otoyolundan gelirken, TEM otoyolunun her iki yönünden de Atatürk Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekspres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek yol boyunca devam edilir. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin B kapısının önündeki döner kavşağa ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Park Aparts satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılır.

E5 otoyolundan gelirken; E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM' e bağlantı yolu olan Basın Ekspres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesi binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam edilir. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi tabelasını takip ederek Soyak Olympiakent projesinin B kapısının önündeki döner kavşağa ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren Soyak Park Aparts satış ofisini gösteren yönlendirme tabelaları takip edilerek satış ofisine ulaşılır.

Soyak Park Aparts 4 etaptan oluşuyor. Toplam konut sayısı 2 bin 200 olan Soyak Park Aparts projesinde, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları, 24 saat güvenlik bulunuyor.

Soyak Park Aparts projesinin 1.Etabı 844 ada 2 parselde, 2. Etabı 844 ada 3 parselde inşa ediliyor. İki etap birbirinden tamamen ayrı ve birbirinden bağımsız durumda tasarlandı. Bu nedenle daire sahipleri kendi etaplarının sosyal imkanlarından yararlanacak. Soyak Park Aparts projesinin tamamında açık otopark imkanı mevcut. 1. etapta 647, 2. etapta 474 konut bulunuyor. 1. etapta 632 otopark, 2. etapta 441 otopark bulunuyor. Bu iki etabın teslimi de aynı tarihlerde yapılacak.

Soyak Park Aparts projesinin toplam arsa alanı 23 bin 142 metrekare. 1. etapta yaklaşık 354 metrekare, 2. etapta yaklaşık 375 metrekare olmak üzere, her iki etapta 1'er adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, her havuzun yanında sosyal tesisler yer alıyor. Sosyal tesis kapsamında, kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, kafeterya her iki parsel için site yönetim binaları, sosyal tesis binaları ile birlikte planlandı. Proje 196 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Soyak Park Aparts 'ta stüdyo evler 79 bin TL'den, 1 oda 1 salon evler 116 bin 500 TL'den, 2 oda 1 salon evler 158 bin TL'den, 3 oda 1 salon evler 271 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede stüdyo daireler 79 bin TL'ye, 3 bin 950 lira peşinatla, 18 bin 960 lira ara ödemeyle ve ayda 563 lira taksitle satılıyor. Taksit ödemeleri her yıl 50 lira artıyor. Ara ödemeler 30 Kasım 2012 tarihinde yapılıyor. Soyak Park Aparts'ta 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 116 bin 500 lira olarak belirlendi. Peşinatları 5 bin 825 liradan, aylık taksitleri 730 liradan başlıyor, her yıl 100 lira artıyor. 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 158 bin liradan başlıyor.
Peşinatları 7 bin 900 liradan, aylık taksitleri 936 liradan başlıyor ve her yıl 150 lira artıyor. 3 oda 1 salon evler için belirlenen minimum rakam ise 271 bin lira. Peşinatları 13 bin 550 liradan, aylık taksitleri ise 1.633 liradan başlıyor. Her yıl 250 TL artıyor.

Soyak Park Aparts projesinin yakınında, Batı Bahat Hastanesi, İstanbul Hastanesi, Kent Hastanesi, TEM Hastanesi, 212 Alışveriş Merkezi, Starcity Alışveriş Merkezi, İstanbul Forum Alışveriş Merkezi, Carrefour, İKEA, Praktiker ve birçok Anaokulu ve İlköğretim okulu bulunuyor.

Soyak Park Aparts sahasındaki mevcut zemin durumu ve mühendislik parametreleri; saha bütününde ve tüm blokların altında, gerçekleştirilen zemin sondajları, zemin sondajlarından alınmış numuneler üzerinde yapılan laboratuar deneyleri ve jeofizik çalışmalar neticesinde konusunda uzman inşaat, jeofizik ve jeoloji mühendisleri tarafından kesin olarak belirlenmiş olup, söz konusu bilgiler hazırlanan zemin etüt raporunda ayrıntılı olarak veriliyor. Daire alıp almadığına bakılmaksızın isteyen kişiye satış ofislerinden zemin etüd raporu verilebilir. Satış ofislerimizden zemin etüd raporlarımızı temin edebilirsiniz.Temel ve kat betonlarında C 30 kategorisinde, yüksek mukavemetli beton çeşidi kullanılıyor.

Fiyat listesi için tıklayınız

Ödeme planı için tıklayınız

www.soyak.com.tr

444 0 795

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön