29 / 04 / 2024

Soyak Siesta Blue tanıtımında İzmirliler Göksel’le coştu!

Soyak Siesta Blue tanıtımında İzmirliler Göksel’le coştu!

İzmir’in mega projesi Siesta’nın yeni etabı Soyak Siesta Blue’yu İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Soyak Siesta Blue ’nun lansman gecesinde Göksel’in konserinin yanı sıra interaktif bir sürpriz de yapılarak davetliler Tweet Wall ’la karşılandı.




Gayrimenkul sektöründe öncü projelere imza atan Soyak, İzmir’in mega projesi Siesta’nın yeni etabı Soyak Siesta Blue’yu İzmirlilerin beğenisine sundu. Welness (iyi ve sağlıklı yaşam) teması üstüne oluşturulan ve uluslararası LEED Silver adayı olan Soyak Siesta Blue’nun lansman gecesi 23 Eylül Pazartesi günü  İzmir  Arena Bayraklı’da gerçekleştirildi. Gecede davetliler DJ performansı ve ardından da Göksel’in konseriyle unutulmaz bir İzmir gecesi yaşadılar.


 


İzmir’in 2 bin 200 konutluk mega projesi Soyak Siesta’nın yeni etabı Soyak Siesta Blue, 23 Eylül Pazartesi İzmir Arena Bayraklı’da gerçekleştirilen özel bir davetle İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Sunuculuğu Savaş Karakaş tarafından yapılan geceye yaklaşık olarak 1200 davetli katıldı. Önce DJ performansıyla başlayan gecede, daha sonra Göksel davetlileri sevilen şarkılarıyla coşturarak unutulmaz bir konser verdi.


Soyak Siesta Blue’nun lansman gecesinde Göksel’in konserinin yanı sıra  interaktif bir sürpriz de yapılarak davetliler sahnede yer alan Tweet Wall’la karşılandı. Sahneye kurulan ‘Tweet Wall’ uygulamasıyla 2 saat içinde 500 tweet atan katılımcılar gece hakkındaki görüşlerini tüm davetlilerle paylaştı. Soyak Yapı’nın Facebook ve Twitter hesabı üzerinden yoğun iletişimini kurduğu ‘Tweet Wall’ etkinliğinde,  #BenimiçinBlue hashtag’iyle yazılan tüm tweet’ler dev ekranda partiden canlı olarak takip edildi. Geceyi #BenimiçinBlue hashtag’i kullanarak paylaştıkları tweet’leriyle  yorumlayan üç şanslı davetli özel SPA paketi kazandı.


Soyak Siesta Blue, lansman kapsamında çok özel fiyatlarla satışa sunuldu. 26 Eylül 2013 Perşembe gününe kadar kadar geçerli olan lansman kampanyasında da 1+1 daireler 98.000 TL, 2+1 daireler 189.000 TL, 3+1 daireler 260.000 TL, 3+1 Teraslı daireler de 414.00’den satılıyor.


 


Soyak Siesta Blue hakkında


 


Eşsiz Körfez manzarası ve Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) temasıyla satışa sunulan Soyak Siesta Blue toplam 285 konuttan oluşuyor.


 


Soyak’ın ideal ev konsepti uygulamasının en güzel örneği olan 2+1’lerin ortalama 90m2 ve 189 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip olması hem yatırım hem oturum amaçlı kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


 


Yeşil bina olarak tasarlanan ve LEED Silver sertifika adayı olan Soyak Siesta Blue, Wellness (iyi ve sağlıklı yaşam) temasının gerektirdiği pek çok alana da sahip. Enerji ve su tasarrufu sağlayacak uygulamalar mevcut. Doğal aydınlatmayı destekleyen mimari tasarımı bulunuyor. Bisiklet park alanları, elektrikli araç sarj üniteleri bulunuyor. Isı tasarrufu sağlayan konfor camlar kullanılıyor. Projenin kapalı alanlarında sauna, fitness salonu, masaj odası yer alırken açık alanlarda da açık hava jakuzisi, masaj alanı, vitamin bar, pilates ve yoga alanı ile rekreasyon alanı bulunuyor. Projede ayrıca tenis, basketbol sahalarıyla yüzme havuzu da yer alıyor.


 


Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetikle birleşiyor. Soyak Siesta Blue’da konforlu, rahat ve iyi yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Proje,


metro ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırıyor. Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran Soyak Siesta Blue projesi, Aralık 2014’te sahiplerine teslim edilecek.






Geri Dön