29 / 04 / 2024

Soyak Siesta'da 5 bin 350 TL peşinatla!

Soyak Siesta'da 5 bin 350 TL peşinatla!

Soyak Siesta'da 1+1 dairelerin yüzde 80'i satıldı...



İzmir'de yaşam kalitesini yükselten 2 bin 250 konutluk Soyak Siesta projesinin 3. etap satışları “İlk 24 ayda 500 TL taksit” fırsatı sunan özel  kampanyayla devam ediyor.  1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte dairelerin yer aldığı 3. etapta, bir ayda dairelerin yüzde 50'si satıldı. Toplam satış oranında ise en fazla ilgi gösterilen daire tipi, yüzde 80 satış oranıyla, modern yaşamın temsilcisi 1+1 daireler oldu.

Gayrimenkul projeleriyle yaklaşık 50 yıldır sektöre getirdiği yeniliklerle kaliteli yaşamın temsilcisi olan Soyak'ın, yeni nesil yaşama uygun olarak tasarlanan Soyak Siesta projesi büyük ilgi görüyor. Soyak Siesta'nın ilk iki etabına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 3. etap satışları planlanandan öne alınarak Mart ayında satışa sunulmuştu. 

2250 konutluk Soyak Siesta projesindeki daireler içinde en büyük ilgiyi ise modern yaşamı kolaylaştıran 1+1 daireler çekiyor.  Modern yaşamla birlikte değişen ev tercihleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, “İçinde bulunduğumuz dönemde, modern yaşamın yükünü hafifleten, pratikliği ve fonksiyonelliği mimari estetikle birleştiren, farklı daire büyüklüklerinde seçenekler sunan konut projeleri daha avantajlı konumda bulunuyor.   İzmir  Karşıyaka'da çağdaş yaşam alanları yaratmak amacıyla yola çıktığımız Soyak Siesta projesine gösterilen ilgiyi, bunun doğal sonucu olarak görmekteyiz. Farklı bir peyzaj tasarımıyla bitki örtüsü, su ve aydınlatma unsurlarının yaratacağı eşsiz atmosfere sahip olacak Soyak Siesta projemizin 3. etabında bir ayda dairelerin yüzde 50'si satıldı. 

Projede satışa sunulan 1+1 dairelerin yüzde 80'i satılmış durumda.   Bu durum modern yaşam koşullarının ev tercihlerine doğrudan yansımasıdır.  Modern yaşamın getirdiği hızlı hayat düzenine uygun olarak evde daha az, sosyal ortamda daha çok zaman harcayanların ihtiyaçlarına göre tasarlanan 1+1 daireler, pratikliğin yanı sıra konut aidatları, ısınma, dekorasyon, temizlik giderleri masraflarının düşük olması gibi önemli avantajlar sunuyor.  1+1 daire tipine ilgi gösteren kesim ise ağırlıklı olarak yalnız yaşayan çalışanlar ve çekirdek ailelerden oluşuyor.  Hızlı kiraya verilebilen bu daireler, aynı zamanda yatırım olarak değerlendirildiğinde önemli avantajlar sunuyor” dedi. 

Kalite ve güven anlayışını cazip ödeme fırsatlarıyla birleştiren Soyak Siesta'da sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.  Soyak Siesta'da 1+1'den 3+1'e uzanan daire seçeneklerinde “ilk 24 ayda 500TL taksit” kampanyası uygulanıyor. Soyak Siesta'da, 1+1 daireler için 5.350 TL, 2+1 daireler için 7.350 TL ve 3+1 daireler için ise 10.700 TL peşinat ödeniyor.  Soyak Siesta 3. etaptan daire sahibi olan müşteriler, Mart 2012'de Soyak'ın sunduğu ayrıcalıklı yaşam biçimine kavuşacak. 

Sürdürülebilir yaşamı destekleyen çevre dostu tasarım ve mimari ile planlanan Soyak Siesta'nın, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.  Sosyal olanaklar açısından zengin olan proje, peyzaj tasarımıyla da dikkat çekiyor.  Su duvarlarıyla yaratılan su sesi ve mikro klima etkisiyle huzur veren bir atmosferin hedeflendiği projede, beyaz konseptine uygun olarak yer alan çakıl taşları estetiğin yanı sıra yağmur sularını filtreleme özelliği taşıyor.   Peyzajda kullanılan kaktüs bahçeleri,  palmiye, zeytin ağaçları, İzmir mimozası gibi renkli bitki örtüsü led teknolojinin kullanıldığı yeni nesil aydınlatma sisteminin uyumlu renkleriyle vurgulanıyor.  Soyak Siesta terasındaki çim alan ise, sakinlerin güneşlenmesi ve sosyal kullanımı amacıyla planlandı.   Projede planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor. Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Soyak Siesta'da 5 bin TL peşinata 1+1 daire fırsatı

İZMİR'deki 2.250 konutluk Soyak Siesta projesinin 3'üncü etap satışları 'İlk 24 ayda 500 TL taksit' kampanyasıyla sürüyor. 1+1'den 3+1'e farklı büyüklükte dairelerin yer aldığı 3'üncü etapta, bir ayda dairelerin yüzde 50'si satıldı. Toplam satış oranında ise en fazla ilgi gösterilen daire tipi, yüzde 80 satış oranıyla, 1+1 daireler oldu. Soyak Siesta'da 1+1'den 3+1'e uzanan daire seçeneklerinde 'İlk 24 ayda 500 TL taksit' kampanyası uygulanıyor.  Soyak Siesta'da, 1+1 daireler için 5.350 TL, 2+1 daireler için 7.350 TL ve 3+1 daireler için ise 10.700 TL peşinat ödeniyor.  Proje Mart 2012'de tamamlanacak.
Akşam


Geri Dön