28 / 04 / 2024

Soyak, son 6 yılda İzmir'e 5 bin konut kazandırdı!

Soyak, son 6 yılda İzmir'e 5 bin konut kazandırdı!

İzmir'e hizmet veren ilk ulusal firma olan Soyak, son 6 yılda İzmir'e 1 milyar TL yatırım yaparak beşbin konut kazandırdı. Emre Çamlıbel "Fonksiyonel alanları da günlük yaşamda değişen tarzlar ve alışkanlıklara göre düzenliyoruz" dedi




İzmir'e hizmet veren ilk ulusal firma olan Soyak, son 6 yılda İzmir'e 1 milyar TL yatırım yaparak beşbin konut kazandırdı. Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, "Soyak olarak, İzmir'de kentin 'ilk yeşil sitesi' unvanını taşıyan Soyak Mavişehir Optimus Projesi'nı hayata geçirdik. Bu projemizle Amerikan Yeşil Binalar Konseyi'nin yeşil ve enerji verimli binalara verdiği LEED sertifikasına Gold seviyesinde adayız. Bu projemiz tamamlandı ve satışları sürüyor. İzmir'de yer alan ve beş etaptan oluşan Soyak Siesta projemiz de yine aynı şekilde LEED sertifikasına aday.  İzmir  halkının yaşam biçimine bu anlamda da katkı sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi. 

Alıcı, uzun analizler yapıyor Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, İzmir'in müşterilerinin satın alma kararı vermeden önce uzunca analiz yaptığını belirtti. Çamlıbel, "İnsanların birarada yaşadığı ortak kullanım alanlarına talep yoğun. Bu nedenle de Soyak olarak projelerimizin mimari alt yapısında kişilerin biraraya gelebilecekleri sosyal ve kültürel alanlara daha çok yer veriyoruz. Fonksiyonel alanları da günlük yaşamda değişen tarzlar ve alışkanlıklara göre düzenliyoruz" diye konuştu. 

36 ay taksit, 0 faiz imkanı Soyak'ın İzmir'de yer alan projesi iki etaplık Soyak Mavişehir Optimus 1109 konuttan, beş etaplık Soyak Siesta ise 2200 konuttan oluşuyor. Geçen Aralık ayında lansmanı yapılan ve 600 konuttan oluşan Soyak Siesta Oxygen'de ve 288 daireden oluşan son etabı 02'de de yeni bir kampanya başladı. 15 Haziran'a dek sürecek kampanyada 1985 TL peşinat ve yüzde 1 KDV taahhüdüyle satılan 2+1'leri hemen alıp 36 ay vade 0 faiz ile ödemeye başlamak mümkün. 2+1 dairelerin yanısıra 3+1 konutların da yer aldığı projede 2+1'ler 198.500 TL'den, 3+1'ler 263.500 TL'den başlıyor. 120 ay vadelerle de satın alınması mümkün olan 2+1'lerde 1.985 TL, 3+1'lerde ise 2.635 TL peşinat ödeniyor. 


Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr


Milliyet Ege



Geri Dön