29 / 04 / 2024

Spotçular Topkapı'da AVM açtı, fiyatlar indi

Spotçular Topkapı'da AVM açtı, fiyatlar indi

Timaş Topkapı Spotçular Çarşısı, birçok ürünü AVM konsepti ucuz fiyatlarla satıyor



Timaş Topkapı Spotçular Çarşısı firma sahibi Hayati Argöz, “Biz imalatçı firmalar için bir yer kurmak istedik ve bunu da AVM konsepti ile hayata geçirdik. Firmalar genelde imalatçı ve bu yüzden halkımıza ucuz mal satabiliyoruz” dedi. Spotun artık ikince el mal olarak anlaşılmadığını da söyleyen Argöz, “Spot dediğimiz zaman eskiden ikinci el anlaşılırdı ama halkımız artık bunun imalattan halka sunulduğu için ucuz olduğunu anladı. Sattığımız ürünlerin garantileri var ve firmalar montaj hizmeti de sunuyor” dedi. Ucuza satış yapmalarının müşteri çeşitliliğinde de oldukça tuttuğunu söyleyen Argöz, Kocaeli Körfezden bile müşterilerinin olduğunu sözlerine ekledi.

HANIMLARA ÖZEL ÇARŞI
Topkapı Spotçular Çarşısı tam bir AVM konseptinde olduğu için fast food alanı, nezih koridorları gibi bir AVM'de olması gereken herşeyi barındırıyor. Bunun yanısıra hanımlara da özel bir çarşı oluşturuldu. 1000 metrekareye kurulmuş hanımlar çarşısında butikten bujiteriye, çocuk giyimden ev aksesuarlarına kadar herşeyi bulmak mümkün.

YARI FİYATINA ÜRÜNLER
Stoklarla sınırlı olarak 1 ay boyunca 380 liraya çamaşır makinesi satacak olan Timaş Topkapı Stopçular Çarşısı ramazan boyunca da halılarda ve baza yataklarda da yüzde 50 indirim uyguluyor. Çeyiz kampanyaları ile de öne çıkan Çarşı, evleneceklere uygun fiyata ev eşyası sağlıyor. Beyaz eşyanın da olduğu ‘her şey dahil' bir set ile evlenmek isteyenler ortalama olarak 7 ila 8 bin TL ödüyor ve bütün ürünler garanti kapsamında.
Tülay DUR/Türkiye


Geri Dön