04 / 05 / 2024

SsangYong Korando'ya Kasım'da zam yapılmadı! 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando'ya Kasım'da zam yapılmadı! 26 Kasım 2022 fiyat listesi...

SsangYong Korando Kasım ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Peki, SsangYong Korando fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...



SsangYong Korando Kasım ayı fiyatı açıklandı. SsangYong Korando, Kore sağlamlığı ve teknolojisini en iyi SUV ve sedanlarla birleştiren bir deneyim sunuyor. Şimdiye kadar üretilmiş en gelişmiş Korando modeli, yetenekleriyle göz dolduruyor.

Apple CarPlay ve Android Auto sistemleri sayesinde akıllı telefonunuzu ekran ile senkronize edebilir, menülere sesli komutlarla veya dokunmatik olarak erişebilirsiniz. Geri görüş kamerası sayesinde aracınızın arkasında neler olduğunu detaylı olarak görüntüleyin. En son teknoloji ile üretilen 10,25 inçlik hayalet saat yüzü, sürüş bilgilerinize her an hakim olmanızı sağlar ve gündüz/gece ekranı değiştirme, görmeyi ve kullanmayı kolaylaştırır.

Şeritten Ayrılma Uyarısı (LDW) sistemi, aracın hareket ettiği şeritten sinyalsiz bir ayrılma algıladığında sürücüyü uyarmak için bir ön kamera modülü kullanır.

LKA teknolojisi, sinyal olmadan şerit değiştirme girişimini algılar ve aracın şeridinde kalmasına yardımcı olmak için elektrikli direksiyonu otomatik olarak düzeltir.

SsangYong kaç lira? SsangYong Yeni Korando alınır mı? İşte SsangYong Yeni Korando’nun 8 Eylül 2022 fiyat listesi…Hızı ve mesafeyi sürekli izleyen SDA işlevi, öndeki araçla güvenli bir takip mesafesinin sağlanmaması durumunda sesli bir uyarı verir.

Sürücünün davranışını sürekli olarak izleyen DAA, sürücü yorgunluğu belirtileri tespit etmesi durumunda sürücüyü mola vermesi konusunda uyarmak için sesli uyarılar kullanır.

Dik bir yokuşta HDC işlevi etkinleştirilirse, araç otomatik olarak daha düşük bir vitese geçer, frene basar ve güvenli ve yavaş bir şekilde iner. Dünyanın en iyi otomobil donanımı olarak kabul edilen kanıtlanmış AISIN 6 vitesli otomatik şanzıman, maksimum yakıt ekonomisi sunar ve sorunsuz, sessiz vites geçişlerine olanak tanır.

Peki, SsangYong Korando fiyatları ne kadar? İşte 26 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön