04 / 05 / 2024

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında şok! 2023 maaş zammı belli oldu mu? Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında şok! 2023 maaş zammı belli oldu mu? Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında yılbaşında memura, emekliye, emekçiye yapılacak ücret zamları masaya yatırıldı. İşte o zamlarla ilgili tüm detaylar...



TÜİK merakla beklenen Temmuz 2022 enflasyon oranını yüzde 2.37, yıllık enflasyon rakamını da yüzde 79.60 olarak duyurmuştu. Yine konu ile ilgili verilen bilgiye göre, bağımsız kuruluş ENAGrup da merakla beklenen Temmuz ayı aylık enflasyon oranını 5.03 yıllık enflasyon oranını da yüzde 176 şeklinde açıklamıştı. 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında şok! 2023 maaş zammı belli oldu mu? Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun da resmi olarak açıklanan enflasyon rakamlarına ilişkin açıklamalarda bulunarak, merak edilen 2023 zammı ile ilgili konuştu. Medya Tava'da yer alan habere göre,  Özgür Erdursun, Aralık 2022'ye kadar TÜİK tarafından açıklanan rakamların bu oranlarda çıkması durumunda yılbaşında memurlara ve emeklilere yapılacak zam oranına ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun, konuya ilişkin açıklamasında, "Temmuz ayı enflasyonu yüzde 2.37 Aralık ayına kadar TÜİK enflasyonu aylık bu oranlarda açıklarsa memura, memur emeklilerine, SSK, Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023’de yüzde 15 zam (enflasyon farkı) verilir…" ifadelerini kullandı. 

Başvuran ailelerin hesapları bu hafta doluyor! Tam 7 bin 200 lira sizin olacak! Hemen başvurun

Altın resmen tuzla buz oldu! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Altın fiyatları 5 Eylül 2022

TOKİ 81 il projesinde flaş açıklama! Ucuz konut arayanlar hemen bu tarihe bakın! 1.650 TL taksitle 2+1 ev müjdesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön