16 / 05 / 2024

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti!

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti!

SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı... En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti... Hemen bakın...



SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI 1 OCAK 2023 ZAMMI RESMEN BİR BİR HESAPLANDI

Emekli zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları da oldukça etkili oluyor. Kasım ayı rakamları ile beraber 5 aylık enflasyon rakamları da ortaya çıktı. 5 aylık SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 14,04 şeklinde oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan akrebin kıskacında yoğurularak gelişen, büyüyen Türkiye’nin gerçekten çok büyük fedakarlıklarla kazandığı imkanı her bir insanın emrine vermeyi sürdüreceklerini belirterek, "Memur ve emeklinin de maaşını buna göre tespit edeceğiz." diyek konuştu.

 SSK, BağKur Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı duyanların aklı başından gitti!

EN DÜŞÜK MAAŞI DUYANLARIN AKLI BAŞINDAN GİTTİ

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli zammı hakkında tahminler de peş peşe geliyor. Yine verilen bilgiye göre, emekli maaşına yüzde 30 zam gelirse en düşük emekli maaşı 4 bin 550 liraya, eğer yüzde 40'lık bir zam gelirse ise en düşük emekli maaşı 4 bin 900 liraya çıkacak.

Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram emekli maaşları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşının yüzde 43 artışla 5 bin TL seviyesine geleceğini öngördüğünü söyledi.

Milliyet Yazarı Cem Kılıç ise en düşük emekli maaşının 3500 lira olduğunu belirterek, asgari ücret artışıyla birlikte en düşük emekli maaşının 4500 liraya çıkmış olacağını söyledi. Cem Kılıç açıklamasında, genel olarak memur ve emekli maaşı zammında da yüzde 40 ile 50 oranında artış beklediğini de kaydetti.


Emekli ikramiyelerinde son dakika müjdesi! Hesaplara yatacağı bu tarihi duyanın ağzı bir karış açık kaldı! Hemen bakın

Emekli promosyonunda resmen tüm ipler koptu! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bir bir duyurdu! Kimliğini kapanlar koştu!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! Bu maaşları duyan keyiften dört köşe oldu! Hemen bakın


Geri Dön