14 / 05 / 2024

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerine yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın resmen ağzı kulaklarına vardı!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerine yeni yılda ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın resmen ağzı kulaklarına vardı!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerine yeni yılda resmen ikramiye müjdesi geldi... Bu tarihi duyanın resmen ağzı kulaklarına vardı...



EMEKLİLERE YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

İkramiyeler ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, yılda iki defa olmak üzere bayramlarda milyonlarca emekliye 1100 lira bayram ikramiyesi ödeniyor. Yılbaşı için emekli ikramiyesinin verileceğine dair şu an için herhangi bir resmi bir açıklama bulunmuyor.

BU TARİHİ DUYAN EMEKLİNİN AĞZI KULAKLARINA VARDI

Emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, 2018 yılından itibaren emeklilere Kurban ve Ramazan Bayramı öncesinde ikramiye ödemeleri yapılıyor. Bu yıl için söz konusu ikramiye ücretleri değişmedi ve emekli hesaplarına 1100 Türk Lirası olarak yatırıldı.

2023 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı, dini günler takvimine göre pek çok kişinin merakla beklediği Ramazan Bayramı 21 Nisan 2023 tarihinde başlayacak. İkramiye ile ilgili ödeme tarihleri henüz netleşmezken geçtiğimiz bayramda ödemeler, bayramdan 4 gün kadar önce başlamıştı. Bu sene de yine aynı şekilde olması bekleniyor.

Emekli promosyonunda resmen tüm ipler koptu! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank bir bir duyurdu! Kimliğini kapanlar koştu!

Emeklilerin Ocak 2023 zammı resmen bir bir hesaplandı! En düşük maaşı görenin gözleri yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!


Geri Dön