06 / 05 / 2024

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ek zam müjdesi geldi. Peki SSK ve Bağ-Kur en düşük emekli maaş zammı kaç TL olacak? Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın...



SOSYAL REFAH DÜZENLEMESİ EMEKLİ VE MEMURA EK ZAM MI GETİRECEK?

Gündemden düşmeyen emekli ve memur ocak zammı ile maaşlar artacakken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, milyonlarca kişiyi doğrudan veya dolaylı yoldan etkileyecek ve maaş zamlarını enflasyonun üzerine taşıyacak ek zamlarını da içeren sosyal refah düzenlemeleri üzerinde çalışıyor.

"GELİRLERDE ARTIŞ MÜJDESİ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, memur, emekli maaşları ve tüm kesimlerin gelirlerini etkileyecek olan ödemelerin 2023 yılının başında ciddi olarak yükseltileceğinin altını çizerken, enflasyonun yol açtığı refah kaybının da aşama aşama giderileceğini dile getirdi.

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklisine ek zam müjdesi! Maaşlar bir hesaplandı pir hesaplandı! Bu rakama hemen göz atın!

EMEKLİ ZAMMI 4 AYLIK ENFLASYONA GÖRE HESAPLANDI

Pek çok kişinin merakla beklediği Ekim ayı enflasyon oranı sonrası 4 aylık enflasyon oranları da netleşti. Son enflasyona göre emekli ve memur maaşlarındaki hesaplamalar da başladı. 4 aya göre emekli zam oranı yaklaşık yüzde 10-11 oranında değerlendirilirken sosyal refah düzenlemesi sonrası oranın artış göstereceği de beklenenler arasında bulunuyor.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI İÇİN HESAPLAR YAPILDI

Resmi olarak açıklanan 4 aylık enflasyon sonrası 3 bin 500 Türk Lirası sınırında bulunan en düşük emekli maaşı yaklaşık 3 bin 700-800 TL sınırlarına yaklaşmış oldu.

Yıl sonu beklenti anketlerinin gerçekleşmesi halinde milyonlarca kişiyi ilgilengiren emekli maaşı için yüzde 20-23 aralığında zam oranı hesaplanırken 4 bin TL ve 4 bin 500 TL rakamları da öne çıkıyor. Milyonlarca kişinin beklediği oranlar 6 aylık enflasyonun sonunda netleşecek.

Emekli promosyonlarında çok büyük deprem! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank resmen ipleri kopardı! Duyanların ağzı açık kaldı!

Asgari ücret hesaplamalarında son dakika! O uzman isim yeni rakamı fısıldadı, duyanlar inanamadı! Hemen bu rakama bakın!

Altının geleceği yeni rakam resmen açıklandı! Altını olanlar gardınızı alın! 


Geri Dön