15 / 05 / 2024

St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nour Eddın Alkahal tarafından kuruldu. 



St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nour Eddın Alkahal tarafından kuruldu. 

St Style İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü ticari mal ve hizmetlerin ihracatını ve ithalatını yapmak, 2-Yönetim, iş ve eğitim danışmanlığı personel tedariği, yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet vermek, 3-Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü dekorasyon isleri ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve isletmek. 4-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek


Geri Dön