27 / 04 / 2024

Star Towers Projesi'nde her blokta bir sosyal tesis yer alıyor!

Star Towers Projesi'nde her blokta bir sosyal tesis yer alıyor!

Star Towers Projesi'nde konut kullanıcıları için ayrı ayrı olacak şekilde tasarlandı. Her blokta bir kat çocuk oyun alanı, aile fertlerinin komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri sosyal paylaşım alanları olarak blok kullanıcılarına tahsis edilecek  



STAR Towers Projesi Esenyurt Belediyesi, RDS Enerji ve Reform İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 582 konutun yer aldığı projede konutların 362 adedi 2+1, 208 adedi 3+1 ve 12 adedi penthouse (çatı katı) niteliğinde inşa edilecek. 2+1 daireler 7 farklı tipte olup, brütleri 107-155 metrekare arasında değişiyor. Tek tip 3+1 dairelerin brütü 154 metrekare, penthouse dairelerin brütleri ise 269 ve 306 metrekare arasında. Konut bloklarının altında yer alan AVM nedeniyle, konutlar 4. kattan başlıyor ve A bloklar 27, B bloklar 18 konut katından oluşuyor. A blokların son katında penthouse dairelerin üst katları ve teraslan yer alıyor.

OTOPARK GİRİşžLERİ AYRI

Otopark girişleri AVM müşterileri ve konut kullanıcıları için ayrı ayrı olacak şekilde tasarlandı. Her blokta bir kat çocuk oyun alanı, aile fertlerinin komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri sosyal paylaşım alanları olarak blok kullanıcılarına tahsis edilecek.
Habertürk


Geri Dön