06 / 05 / 2024

Star Towersda 700 TL taksitle ev sahibi olma zamanı!

Star Towersda 700 TL taksitle ev sahibi olma zamanı!

RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile Esenyurt'ta projelendirilen Star Towers projesi şimdi 7 bin TL peşinat ve 700 TL taksitle rezidans yaşamı sunuyor. Star Towers'ta 7 bin lira peşinat ve 700 lira taksitlerle ev sahibi olunabiliyor



Ispartakule ve Bahçeşehir'in komşusu Esenyurt'ta projelendirilen Star Towers, bölgenin en dikkat çekici projesi olarak yerini aldı. 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projenin en önemli özelliklerinden biri ise 25 bin metrekarelik büyüklükteki bölgenin tek alışveriş merkezine ev sahipliği yapması. İnşa edildiği bölgenin merkezi haline gelecek Star Towers'ın çevresinde kültür merkezi ile cafe ve restoranlar da yer alacak. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yanı sıra her bloğun 15. katında çocuk oyun alanı ve ailelerin yakınlaşması için sohbet odaları da hazırlanacak.

Star Towers'ta 7 bin lira peşinat ve 700 lira taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. İstanbul'un hızla gelişen semti Esenyurt'ta yükselen proje 30 ve 18 katlı olmak üzere 5 bloktan oluşuyor.

20 bin 757 metrekare arsa üzerinde projelendirilen Star Towers, cadde mağazaları, alışveriş merkezi, spor ve sosyal yaşam alanlarıyla konforlu bir yaşam sunuyor. 582 konuttan oluşan proje, süper marketinden, kuaförüne kadar bölge sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir yapı oluşturulacak. Esenyurt'ta yeni bir çehre kazandıracak Star Towers projesinde teslimler ise 2012'de yapılacak.

Çeşitli büyüklüklerde dairelerin yer aldığı Star Towers'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunuluyor.

E5 Karayolu'na 5 dakika, TEM Otoyoluna ise 3 dakika uzaklıkta yer alan Star Towers Atatürk Havalimanına ise sadece 15 dakikalık mesafede yer alıyor.


Geri Dön