29 / 04 / 2024

Starlife Silivri villa fiyatları!

Starlife Silivri villa fiyatları!

Firma: Say Yapı

Proje: Star Life Silivri

Starlife Silivri villa fiyatları metrekare bazında 1.950 TL' den başlıyor. Starlife Silivri Villaları' nda anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı belirtiliyor. Proje Silivri' de yaşama geçiriliyor...



Starlife projesi, İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de  Say Yapı  tarafından inşa edildi. Starlife Silivri villa fiyatları metrekare bazında 1.950 liradan başlangıç gösteriyor.


Şubat 2017 fiyat listesi için tıklayın


Say Yapı Starlife Silivri projesinin toplam inşaat alanı 100 bin metrekareye ulaşıyor. Temeli 2006 Nisan'da atılan Starlife Silivri projesinde villaların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Toplam 90 adet villanın mevcut olduğu Starlife Silivri projesindeki konutların A tipinde olanları 440 metrekare, B tipinde olanları 350 metrekare ve C tipinde olanları ise 300 metrekare alanlardan oluşuyor.


Starlife Silivri villa fiyatları!


Starlife Silivri villa fiyatları!


Starlife Silivri villa fiyatları metrekare olarak 1.950 liradan başlayarak artıyor. Starlife Silivri villaları için banka kredisi kullanılabiliyor ancak önce tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, kalan kısım 120 aya kadar vadelendiriliyor. 


Say Yapı Starlife Silivri nerede?

Say Yapı Starlife Silivri adres: Mimar Sinan Mh. (E5 Karayolu üzeri Maxi AVM Yanı) Silivri



Starlife Silivri iletişim bilgileri!

Telefon: 0 212 736 03 81

Web Adresi: www.starlifesilivri.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön