29 / 04 / 2024

Starwood Otelleri çalışanları Road to Awareness projesine destek verdi!

Starwood Otelleri çalışanları Road to Awareness projesine destek verdi!

Starwood Otelleri Türkiye çalışanları, Unicef işbirliğinde tüm dünyada her sene 500.000 dolar yardım toplama hedefiyle gerçekleştirilen “Road to Awareness” projesine hem bağışlarıyla hem de Bursa’da gerçekleştirilen yürüyüşe katılarak destek verdiler...



Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Starwood Grubu, 1995 yılından beri dünyanın öncü çocuk savunucusu UNICEF ile birlikte yoksul bölgelerdeki çocukların hayat şartlarını iyileştirmek için gerçekleştirdiği ‘Road to Awareness’ adlı sosyal sorumluluk projesini Türkiye’ye taşıdı. 


‘Road to Awareness’ projesi çerçevesinde bu sene Kamerun ve Nijerya'daki yardıma muhtaç 8.000 çocuğa 500.000 dolar yardım toplayarak Afrika’daki çocukların eğitimine katkı sağlamayı hedefleyen grup, bu hedef doğrultusunda ilk defa tüm Starwood Türkiye Otel markalarının katılımıyla bir projeyi hayata geçirmiş oldu.


28 Eylül tarihinde gerçekleştirilen proje ile Starwood Hotels & Resorts’e bağlı otellerden Le Méridien İstanbul Etiler, Sheraton Bursa, Aloft Bursa, Sheraton Ankara, Lugal  Ankara  (A Luxury Collection Hotel) ve Sheraton  Adana  çalışanları projeye destek vermek için Bursa-Güzelyalı'dan Bursa-Merkez'e kadar 25 km yol yürüdüler.


Yürüyüşün ardından Aloft Bursa Oteli’nde gerçekleştirilen kutlama seremonisinde konuşan Starwood Türkiye Bölge Müdürü ve Le Meridien İstanbul Etiler Oteli Genel Müdürü Sabine Dorn Ağlagül, “Starwood Grubu’nun Türkiye’deki otelleri olarak ihtiyacı olan çocukların eğitimine katkı sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için ilk kez bir araya geldik ve Bursa’da bir yürüyüş organizasyonu gerçekleştirdik. Hem yürüyüşe katılan hem de bağışlarıyla bu anlamlı projeye destek veren çalışanlarımıza ve gönüllülere çok teşekkür ediyorum. Starwood Grubu olarak küçük bir dokunuşun büyük umutlar yaratacağına inanıyoruz ve bu amaçla benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.    



Geri Dön