28 / 04 / 2024

Still Adana Life projesinin temeli atıldı!

Still Adana Life projesinin temeli atıldı!

İsotlar Grup, inşaat sektöründe 41 yıllık tecrübeye sahip Gömeç Yapı ortaklığıyla inşaat sektörüne girdi. İsotlar Gömeç ismiyle kurulan şirket, Adana Kıyıboyu'nda "Still Adana Life" projesi ile ilk startı verdi.



Otomotiv sektörünün bölgedeki güven duyulan ismi İsotlar, inşaat sektörüne adım attı. İsotlar, Türkiye'nin birçok noktasında projeler gerçekleştiren sektörün tecrübeli firması Gömeç Yapı ile iş ortaklığı kurdu. Sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İsotlar-Gömeç, ilk projesine Seyhan ilçesi Kıyıboyu'nda başladı. 7 katlı "Stili  Adana  Life" projesinde, 14 adet 3+1 lüks daire ve 2 adet iş yeri bulunuyor. Proje; şehir merkezi, otogar, havalimanı ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 


1 YILDA TAMAMLANACAK 


İsotlar-Gömeç ortaklarından Gökhan Gömeç, güçlü ortaklığın uzun yıllar sürmesini istediklerini belirtti. Her iki firmanın da kendi sektörlerinde başarıları ve güvenilirlikleri ile ön plana çıktığını ifade eden Gömeç, "İlk projemiz 'Stili Adana Life'ta şu an temel aşamasındayız. 12 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Proje geliştirme süreçlerinin de devam ettiğinin altını çizen Gökhan Gömeç, şöyle devam etti: "Bu proje, iki firmanın iş ortaklığı olarak yaptığı ilk iş. Umarım daha uzun yıllar beraber iş ortağı olarak kalırız.  Bizim 41 yıllık müteahhitlik tecrübemiz, İsotlar'ın da yarım asırlık satış tecrübesi, ortaklığın en önemli yapı taşlarını oluşturuyor. İki firmanın finansman gücü ve kendi sektörlerindeki başarıları ve güvenilirlikleri de pozitif etkenler." 



www.isotlar.com.tr/


Adana Çukurova Press


Geri Dön