01 / 05 / 2024

Still İstanbul Diamond'da kira yardımı kampanyası başladı!

Still İstanbul Diamond'da kira yardımı kampanyası başladı!

Firma: Yeşilyurt İnşaat

Proje: Still İstanbul Diamond

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Diamond projesinden konut alacaklar için kira yardımı kampanyası başlattı. Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, ''Kampanyamız konut alıcıları için cazip bir fırsat oluşturdu'' dedi.



Buna göre göre şirket, projeden 2+1 tipinde konut alan ve teslim tarihine kadar başka bir yerde kirada oturan yatırımcıların aylık kira bedellerinin 700 TL'sini; 3+1 tipinde konut alanların kira bedellerinin ise bin TL'sini karşılayacak. 


Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, kampanyaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Metin Yeşilyurt, "1000'lik kira yardımı kampanyamız konut alıcıları için cazip bir fırsat oluşturdu. Bu sayede insanlar etraflarındaki kişileri de projemize yönlendirmeye başladı. Bu ve buna benzer uygulamalarla satışlarımızı hızlandırarak, yeni projeler için çalışmaya başlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Kurtköy'de yükselen Stili İstanbul Diamond, toplamda 214 konuttan meydana geliyor. İnşaatına 2014 yılının Ağustos ayında başlanan projenin, 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 


Posta


projeye sor



Geri Dön