02 / 05 / 2024

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.



TÜDKİYEB Genel Başkanı Çelik, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “6 Şubat Pazartesi sabahı büyük bir deprem felaketiyle uyandık.  Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır, Malatya, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve çevre illerinde ağır can ve mal kaybına sebep olan depremden dolayı tarifsiz acılar yaşamaktayız. Depremde kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.Şimdi yaşadığımız felaketin yaralarını sarmak zamanıdır.  Devletimizle beraber el ele vererek tüm Oda, Birlik ve Dernekler gibi Sivil Toplum Kuruluşları olarak ihtiyaç olan malzemeleri gidermek noktasında seferberlik yapacağımız gündür.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Dolayısıyla Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği olarak Birliklerimiz nezdinde ilk olarak deprem bölgelerinde kış şartları göz önüne alınarak en çok ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere gıda maddeleri teminine ait AFAD ile işbirliği halinde yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön