15 / 05 / 2024

kira yardımı kampanyası

kira yardımı kampanyası

Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Diamond projesinden konut alacaklar için kira yardımı kampanyası başlattı. Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, ''Kampanyamız konut alıcıları için cazip bir fırsat oluşturdu'' dedi.

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

Emekliye kira yardımı kampanyası!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahipleri, Bakanlık tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

Kentsel dönüşümde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veya riskli binalarda yaşayan vatandaşlara talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı geri ödemesi var mı?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alma şartları!

Kentsel dönüşümde verilen kira yardımlarının bazı koşulları 2015 yılı itibarıyla değiştirildi. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı alma şartları nelerdir? Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Konutu veya işyeri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapacaklardır. Peki, kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımları için Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzu bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne zaman verilir? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı süresi 2015...

Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşümde riskli evini anlaşma yolu ile yıkan hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015!

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapıların hak sahipleri Bakanlıktan kira yardımı alabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2015..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi örneği!

Kentsel dönüşüm riskli binası yıkılan hak sahipleri Bakanlığın finansal desteklerinden faydalanabiliyor. Bir dilekçe ile kira yardımına müracaat edilebiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi örneği...

kira yardımı kampanyası Haberi

kira yardımı kampanyası

Buna göre göre şirket, projeden 2+1 tipinde konut alan ve teslim tarihine kadar başka bir yerde kirada oturan yatırımcıların aylık kira bedellerinin 700 TL'sini; 3+1 tipinde konut alanların kira bedellerinin ise bin TL'sini karşılayacak. 


Yeşilyurt İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, kampanyaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Metin Yeşilyurt, "1000'lik kira yardımı kampanyamız konut alıcıları için cazip bir fırsat oluşturdu. Bu sayede insanlar etraflarındaki kişileri de projemize yönlendirmeye başladı. Bu ve buna benzer uygulamalarla satışlarımızı hızlandırarak, yeni projeler için çalışmaya başlamayı hedefliyoruz" dedi. 


Kurtköy'de yükselen Stili İstanbul Diamond, toplamda 214 konuttan meydana geliyor. İnşaatına 2014 yılının Ağustos ayında başlanan projenin, 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi...