02 / 05 / 2024

Studio City'nin 4. etabı satışa çıktı!

Studio City'nin 4. etabı satışa çıktı!

Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla İzmir Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 1, 2 ve 3'üncü etabın ardından 4. etabının da lansmanını gerçekleştirdi.




Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığıyla  İzmir  Seyrek'te hayata geçirilen Studio City projesi "Ege'nin Gerçek Yatırım Projesi" sloganıyla 1, 2 ve 3'üncü etabın ardından 4. etabının da lansmanını gerçekleştirdi. 14 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen Studio City projesi toplamda 600 konuttan meydana geliyor. 


Merkezi konum

Studio City Proje Satış&Pazarlama Müdürü Asil Yavuz, Studio City projesinin sahip olduğu sosyal olanakları ve konumuyla diğer projelere göre fark yarattığını dile getirdi. Yavuz, "Daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan 4. etabımızın içinde Studio City Club adı altında faaliyet gösterecek geniş çaplı bir sosyal tesisimiz var. Tenis kortu, basketbol sahası ve yürüyüş parkurlarıyla sağlıklı yaşam içinde ideal olanaklar sunuyoruz. Projemizin içinde biri dinlenme havuzu olmak üzere toplam dört açık havuz, kadın ve erkeklerin ayrı ayrı kullanımı için de iki adet SPA merkezi bulunmaktadır. SPA merkezlerimizin içinde sauna, jakuzi, dinlenme alanları, duş yerleri ve giyinme kabinleri yer alıyor. Barbekü ve piknik, güneşlenme, doğum günü ve özel günler için kutlama, portatif tribün ve maç izleme alanları, çocuk parkı ve çocuk kulübü de yer almaktadır. Proje Gediz Üniversitesi yanında, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 10 dakika, Karşıyaka-Mavişehir'e 15 dakikalık yakınlığıyla dikkat çekiyor. 4. etap projede anahtar teslim tarihi ise Haziran 2016 olarak planlanıyor" dedi.


Mega proje

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy ise, "2017 yılına kadar Studio City projesinin 1.100 konutluk mega bir proje olmasını planlıyoruz. Studio City projesiyle Seyrek'te bir banliyö kurmayı hayal ediyoruz. Studio City 4. etap projesinin karşısında çarşı ve AVM projelerimiz var. Seyrek'te kendine özgü bir ticari alan yaratmak istiyoruz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön