06 / 05 / 2024

Studio Nova Bornova fiyat listesi!

Studio Nova Bornova fiyat listesi!

Firma: Yaman Group

Proje: Studio Nova

Yaman Group girişimi imzası taşıyan Studio Nova Bornova fiyat listesi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz..




İzmir-Bornova'da yaşama geçirilen  Studio Nova  projesinin satış süreci devam ediyor.  Yaman Group  tarafından yükselen Studio Nova Bornova projesinde 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Toplam 36 konutun yer aldığı Studio Nova  Bornova  'da bulunan daireler 70 metrekare ve 75 metrekare olarak tasarlandı. Studio Nova Bornova fiyat listesi 'nin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor. 


Studio Nova Bornova fiyat listesi: 


Studio Nova Bornova fiyat listesi 'ne göre projenin 70 metrekarelik 1+1 daireleri 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Studio Nova Bornova fiyat listesi 'nin ayrıntılı bilgi için projeye 0 (232) 489 1173 numaralı satış ofisinden ulaşabilirsiniz. 


Studio Nova Bornova ödeme planı: 


Studio Nova Bornova projesinde 180 bin liralık daire için 50 bin TL peşinat ödeniyor ve kalan kısmın ödemesi banka kredisi kullanılarak gerçekleştirilebiliyor. 


Studio Nova Bornova nerede? 


Studio Nova Bornova projesi Forum Bornova karşısındaki Baumax'dan 2. Sanayiye doğru giderkenki güzergah üzerinde  1. ve 2. Atıfbey Siteleri 'nin tam ortasında yer alıyor. 


Studio Nova Bornova kroki: 


Studio Nova Bornova fiyat listesi!


Studio Nova Bornova ne zaman teslim edilecek? 


Projenin dairelerinin  teslimat tarihi 2014-Aralık olarak belirlenmiş durumda. 


Telefon: 0 (232) 489 1173

Web Adresi: http://www.studionovabornova.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön