29 / 04 / 2024

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat'tan Anneler Günü'ne özel yüzde 10 indirim!

Şua İnşaat Anneler Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Elite Concept'te kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planı sunuluyor.



27 yıldır kent mimarisine estetik ve yaşama değer katan projeler üreten Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de bulunan Elite Concept’te Anneler Günü’ne özel yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 36 ay sıfır faiz fırsatı ve kişiye özel ödeme planına ek olarak yüzde 10 indirim uygulanacak. Kampanya 6 – 19 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak. Bunların dışından Şua İnşaat kampanyada farklı avantajlarda sunuyor. İster yurt içi ister yurt dışı iki kişilik tatil hediye ediyor. 

Elite Concept, tapusu hazır hemen teslim markalı projeleri arasında öne çıkıyor. Eğlence kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezindeki konumuyla dikkat çeken Elite Concept, şehrin dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra kısa vadede yüksek kazanç vadediyor.

Yaşamın ve yatırımın merkezinde… 

Elite Concept  kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükseliyor. E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. Ayrıca Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

İstanbul'un en yüksek prim vadeden lokasyonu Fikirtepe

Fikirtepe yüksek prim potansiyeliyle yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda. Bölgede kentsel dönüşüm başladıktan sonra konut fiyatları 4 yılda konut yüzde 188 arttı. 

Dünyanın en yüksek kulesinde kullanılan özel camlar 

Elite Concept, İstanbul’un dört bir yanına hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisi ile bu manzarayı kesintisiz olarak izleyebilmeyi mümkün kılıyor. Projede dünyanın en yüksek kulelerinden Cidde’deki JeddahTower gibi prestijli projelerde kullanılan Amerikan menşeli Guardian markasının reflekte camları tercih edildi. Güneşe karşı yüksek performanslı koruma imkanı tanıyan bu özel camlar, daire içlerinde ısı ve morötesi ışık artışına neden olabilecek güneş enerjisini en aza indirirken, maksimum aydınlık sağlıyor. 

Daireleri çepeçevre saran balkonlar

Projede yer alan evlerde bulunan dairelerin etrafını çepeçevre saran balkonları sayesinde her odadan balkona çıkış imkanı sağlıyor. Bu sayede sakinlerine manzarayı kusursuz bir şekilde izleme, hava alma ve pencere temizliğinin daireler tarafından kolaylıkla yapılabilmesi imkanı tanıyor. 

Fikirtepe’nin tek açık teras bahçeli projesi 

Elite Concept müşterilerine farklı yaşam alanları sunuyor. Bunlar arasında sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitnesscenter, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan tek projesi olma özelliğini taşıyor. Elite Concept’in blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.

Doğaya dost akıllı ev konsepti

Elite Concept akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştırıyor. Projedeki tüm peyzaj alanlarının sulaması ve klozet rezervuarlarında kullanılacak su ihtiyacı; banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan sular ve yağmur sularının arıtılmasıyla elde edilen gri su arıtma sistemi ile gerçekleştiriliyor. Projede kullanılan güneş panelleri sayesinde güneş enerjisinden yararlanılıyor. Bu uygulamalarla elde edilecek tasarrufla, işletme maliyetlerinin minimuma düşürülmesi ve aidatların azaltılması hedefleniyor.

Özel tasarım mobilya, kapı, granit ve pencere sistemleri

Proje yer alan mobilyalar, Şua Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Elite Design bünyesinde projeye özel olarak tasarlanıp üretildi. Bunlarla beraber projede C-35 yerine deprem dayanımı daha yüksek olan C-45 beton kullanıldı.

Web: www.eliteconcept.com.tr

 


Geri Dön