28 / 04 / 2024

Suare Residence nerede?

Suare Residence nerede?

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

Suare Residence nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle:Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir / İstanbul - Satış ofisi telefon numarası: 0216 291 19 97



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı  Suare Residence  projesi İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Suare Residence nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


3 blok halinde yükselen Suare Residence Evleri  Selimoğlu Group  ve E-7 Group girişimi ile yükseliyor. 206 adet daireden oluşan Suare Residence Konutlarında yer alan bloklar 10 katlı olarak tasarlandı..


Selimoğlu Group Suare Residence fiyat listesi bilgisine göre daireler 215 bin TL ile 395 bin TL arasında değişiyor. Suare Residence Evlerinde konutların anahtar teslimleri 2013 yılının sonunda gerçekleşecek.


Ataşehir Selimoğlu Group Suare Residence Konutlarında sinema salonu, masaj odaları, Türk hamamı, basketbol sahası, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna ve buhar odası gibi imkanlar mevcut durumda.


Selimoğlu Group Suare Residence satış ofisi ile 0216 291 19 97 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Suare Residence nerede sorusunun yanıtı şöyle:


Suare Residence nerede?

Selimoğlu Group Suare Residence adres: Demokrasi caddesi Erfelek sokak Ataşehir / İstanbul 


Selimoğlu Group Sura Rezidans ulaşım krokisi:

Suare Residence nerede?


Telefon : (0216) 291 19 97

Web Adresi : www.suareresidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön