27 / 04 / 2024

Suare Residence satış ofisi açıldı! 225 bin TL'ye!

Suare Residence satış ofisi açıldı! 225 bin TL'ye!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Suare Residence

E7 Grup ve Selimoğlu Group ortaklığında İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Ataşehir’de lüks ve konforu bir arada sunan “Suare Residence”ın satış ofisi açıldı.



 E7 Grup ve Selimoğlu Group’un İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden Ataşehir’de 225 bin liradan başlayan fiyatlarla hayata geçirdiği,  “Suare Residence”ın satış ofisi açıldı.  Lüks ve konforu bir arada sunarak yatırımcısına kazandırmayı amaçlayan projenin satış ofisini ziyaret eden müşteriler, proje ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilecekler. 


4.930m2 alan üzerinde 10’ar katlı 3 blok halinde hayata geçirilen ve 2013 yılı Aralık ayında teslim edilecek projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut.


225.000 TL– 445.000 TL arasında fiyatlarla satışa sunulan proje, yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, masaj odaları, basketbol sahası, sinema salonu, çocuk oyun alanı, toplantı odası, konferans salonu gibi sosyal donatılara sahip. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın gözde merkezlerinden Ataşehir’de inşa edilen proje, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Palladium Alışveriş Merkezi’ne ve Optimum Alışveriş Merkezi’ne komşu olacak. Medical Park Göztepe Hastanesi’nin hemen yanı başında bulunan projeye Kadıköy-Kartal metrosu ve metrobüs ile ulaşım mümkün. 


Proje ile ilgili detaylı bilgi için www.suareresidence.com’u ziyaret edebilir veya 0216 291 19 97 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


projeye sor



Geri Dön