02 / 05 / 2024

Sudi Özkan kiracısı Kuruçeşme İnşaat'a icra davası açtı!

Sudi Özkan kiracısı Kuruçeşme İnşaat'a icra davası açtı!

Kumarhaneler kralı Sudi Özkan, Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerindeki 3 katlı taşınmazının kira ödemeleri ile ilgili olarak Kuruçeşme İnşaat Gıda şirketini icraya verdi



Kumarhaneler kralı Sudi Özkan, Kuruçeşme Muallim Naci Caddesi üzerindeki 3 katlı taşınmazını, 2009da İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarında Mehmet Kurt ve Pınar Oskayın sahipleri olarak göründüğü Kuruçeşme İnşaat Gıda Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. isimli şirkete kiraladı.

Taraflar, aylık 20 bin dolarlık kira bedeli üzerinde anlaşıp, sözleşme imzaladı. İddiaya göre sözleşmeye, ünlü işletmeci M. Gökhan Oskay ile İTO kayıtlarında kiralayıcı şirketin eski ortağı olarak görünen Mustafa Yıldırım, kefil sıfatıyla imza koydu. İlk zamanlar sorunsuz ödenen kiralar, yine Özkanın iddialarına göre 2010 Temmuzdan itibaren teklemeye başladı. 2010un Kasım ve Aralık, 2011in ise ilk 4 ayına ait toplam 120 bin dolarlık kira bedelini tahsil edemediğini öne süren Özkan, İstanbul 11. İcra Müdürlüğüne başvurarak, borçlu şirket ile birlikte kefiller hakkında icra takibi başlatılması ve borçluların alacağının yüzde 40ı oranında icra inkar tazminatı ödemeye mahkum edilmesini istedi.

Sudi Özkan, geçtiğimiz günlerde Belaruslu eşiyle boşanmıştı.

Cahit Yüce/Vatan


Geri Dön