04 / 05 / 2024

Süleyman Evcilmen: Esnafın AVM'si hizmete girdi!

Süleyman Evcilmen: Esnafın AVM'si hizmete girdi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa' nın en eski mahallesini " Halkın AVM' si " ne dönüştüren Sinan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi' ni hizmete açtı...



MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa'nın en eski mahallesini "Halkın AVM'si" ne dönüştüren Sinan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni hizmete açtı. Açılış törenine Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, DSP Muratpaşa İlçe Başkanı Canan Tül, CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri, DSP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Sinan Mahallesi Çarşı esnafı katıldı. 


HERKES İÇİN PROJE 


Başkan Evcilmen, yapılanların bir hayalin ürünü olduğunu kaydederek "Çok zordu. İmkansız gibiydi. Yürek ve cesaret koyduk bu hale getirdik" dedi. Evcilmen, "Öz kaynaklarımızla borçlanmadan halkla birliktelikler kuracak mekanların sahibi oluyoruz" diye konuştu. Muratpaşa'da son 5 yıl içinde 30 proje başlığı altında 275 projeyi yaşama geçirdiklerini dile getiren Evcilmen, "Haftada bir proje üreten Muratpaşa Belediyesi 'Proje Fabrikası' gibi çalışmış, hakkını vermiştir. Şimdi de o halkın sempatisini haklı olarak kazanıyor. Ürettik üretmeye devam edeceğiz" dedi. Yakın tarihte kent gündemini meşgul eden, bir AVM olayını hatırlatan Evcilnmen, "150 bin metrekare büyüklüğünde, esnaf olgusunu, kent kimliğini yok edecek AVM'ye karşı tek başıma durdum. Doğru yaptım. Birileri rahatsız oldu. Hoşlanmadılar. Esnafın AVM'si birilerinin AVM'sine ders olsun. Esnafımıza hayırlı olsun" diye konuştu. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön