28 / 04 / 2024

Süleyman Evcilmen: Kırcami'de yeşil alan miktarını arttıracağız!

Süleyman Evcilmen: Kırcami'de yeşil alan miktarını arttıracağız!

Antalhya Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen Kırcami Bölgesi muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Süleyman Evcilmen, ' Kırcami' de yeşil alan miktarını arttıracağız ' dedi...



Kırcami'nin imar planlamasının konuşulduğu toplantıya Kırcamili muhtarlar tam kadro katıldı. Kırcami'nin yeni planlama ile Antalya'nın gözbebeği olacağını dile getiren Başkan Evcilmen, "1/5 binlik plan askıdan indiği anda Muratpaşa Belediyesi olarak uygulama planının startını vereceğiz. Biz hazırız" diye konuştu. 


Bu planlama sonucunda Antalya'nın ve Kırcamililerin geleceğe dev bir adım atacağını kaydeden Başkan Evcilmen, "Zayiat ortalama yüzde 40. Perge, Sinanoğlu ve Aspendos Bulvarı'nı ulaşım konusunda bütünüyle rahatlatacak bir planlama Kişi başına düşen yeşil alan miktarı 20 metrekare. Dünyanın ancak belli yerlerinde görebileceğiniz bir prestij aks. 250 bin kişilik dev bir meydan. Özel isteğimle plana alınmış olan 15 bin kişilik bir stat. Bu planlama ile biz sadece bu günü değil, aydınlık, güzel ve yemyeşil bir geleceği de planlıyoruz" dedi.


Antalya'da son haber


Geri Dön