03 / 05 / 2024

Sultan Koru Evleri ulaşım!

 Sultan Koru Evleri ulaşım!

Firma: İstanblue İnşaat

Proje: Sultan Koru Evleri

Sultan Koru Evleri ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Sultan Koru Evleri Sarıyer'de satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor



Sultan Koru Evleri, Sarıyer Bölgesi içinde  İstanblue İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Sultan Koru Evleri ulaşım bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim...


Sultan Koru Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon çatı dubleksi ve 5 oda 1 salon villa olarak tasarlandı. 7 villanın yer aldığı projede rezidans daire sayısı 48 olarak belirlendi. 


 Sultan Koru Evleri ulaşım!


Sultan Koru Evleri fiyat listesi!

Sultan Koru Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 3.500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki 3+1 çatı dublekslerin fiyatları ise 880 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Sultan Koru Evleri'nde toplam arsa alanı 15 bin 548 metrekare olarak belirlendi. Projede kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, sauna ve oyun alanları bulunuyor.  Sultan Koru Evleri  ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Sultan Koru Evleri ulaşım: 

Sultan Koru Evleri ulaşım detayları: Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy / Sarıyer / İSTANBUL


Sultan Koru Evleri Zekeriyaköy iletişim

Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: www.istanblueinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön