28 / 04 / 2024

Sultan Makamı Konakları ödemeleri!

Sultan Makamı Konakları ödemeleri!

Firma: Delta Grup, çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat

Proje: Çengelköy Sultan Makamı

Teslimleri Mayıs ayında gerçekleşecek olan Sultan Makamı projesinde fiyatlar 1 milyon 667 dolardan başlıyor. Sultan Makamı Konakları ödemeleri bilgisine göre 24 aya kadar faizsiz taksit yapılıyor...




Çengelköy'de Delta, Çağdaş ve Emiroğlu inşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Sultan Makamı Konakları 35 blok halinde yükseliyor. Satış sürecinin devam ettiği Çengelköy Sultan Makamı projesinde 73 bağımsız bölüm bulunuyor. Projede yer alan daire tipleri bahçe dubleksi, ara kat ve çatı kat olarak tasarlandı. 


Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı Sultan Makamı Konakları projesinde daire fiyatları minimum 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor. Sultan Makamı Evleri 'nde daire fiyatları şöyle:


Sultan Makamı Konakları daire fiyatları:


Sultan Makamı Konaklarında daire fiyatları 1 milyon 667 bin dolar ile 7 milyon 156 bin dolar arasında değişiyor. Sultan Makamı Konakları ödemeleri 'nin ayrıntıları ise şöyle:


Sultan Makamı Konakları ödemeleri!


Sultan Makamı Konakları ödemeleri:


Sultan Makamı Konakları ödemeleri 'ne göre alıcılara iki seçenek sunuluyor:


-Daire fiyatının yarısı peşin olarak ödendikten sonra geriye kalan yüzde 50'sini firma kendi içinde  24 aya kadar faizsiz taksit yapıyor.


-Tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra geriye kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kullanılabiliyor.


444 44 96

www.sultanmakami.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön