28 / 04 / 2024

Sultanbeyli Liva Turkuaz nerede?

Sultanbeyli Liva Turkuaz nerede?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Liva Turkuaz

Sultanbeyli Liva Turkuaz nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde 2 oda 1 salon daireler 360 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor



Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. Sultanbeyli  Liva Turkuaz  nerede sorusunun cevabından önce projeden bahsedelim.


Toplam 2 etaptan meydana gelen Sinpaş Liva Turkuaz projesi toplam 828 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş Liva projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Sultanbeyli Liva Turkuaz nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli olarak yanıt veriliyor. Sinpaş Liva Turkuaz projesinde yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Sinpaş Liva Turkuaz projesinin ilk etabında 349 adet daire, ikinci etabında ise 479 adet daire bulunuyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. 


Sinpaş Liva fiyat kapsamında 2 oda 1 salon daireler 360 bin 500 TL'den, 3 oda 1 salon daireler 452 bin 500 TL'den başlıyor. Projede yer alan 1+1 dairelerin tamamı satıldı.


Sultanbeyli Liva Turkuaz ne zaman teslim sorusuna ilk etap için hemen ikinci etap için Mayıs - Haziran ayı olarak yanıt veriliyor. 


Sultanbeyli Liva Turkuaz nerede?

Adil Mahallesi Polonez Caddesi No: 11 Sultanbeyli/ İSTANBUL


Sinpaş Liva telefon: 444 19 74

Web: www.sinpasliva.com.tr


projeye sor



Geri Dön